Julens fineste øyenskygger

Foto: Tom Ford


Denne julen gleder vi oss til å pynte øynene i disse lekre øyenskyggene.

Byredo Eyeshadow 5 Colours Dysco

Dysco fra Byredo har nydelige brente fargetoner. Paletten inneholder fem pigmenterte øyenskygger med en myk og kremet konsistens som er lett å blende. Disse fargene vil fremheve enhver øyenfarge.

Farge: DyscoSISLEY Ombre Eclat Liquide – Champagne

Sisleys Ombre Éclat Liquide er en flytende øyenskygge som er lett å legge. Den vil ikke legge seg i skjolder på øyelokket, men sitte som støpt hele dagen. Fargen Champagne passer til alle og er fin alene eller som en base under mørkere farger.

Farge: ChampagneTOM FORD Eye Color Quad – De la Creme

Det er ingen hemmelighet at vi elsker øyenskyggepalettene fra Tom Ford. Paletten De la Creme med nyanser av gull, bronse og brune toner er perfekte sammen med en svart eyeliner og mye maskara til en soft smokey eye.

Farge: De la CremeTOM FORD Creme Color For Eyes – Sphinx

Kremskygge i en nydelig gullfarget tone som kan legges med fingrene eller med en kost.

Farge: SphinxLa Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette – Salton

Salton fra La Bouche Rouge har en spennende kombinasjon av fire ulike champagnefargede toner, beige, krem og en brent rødfarge. Paletten inneholder 93% naturlige ingredienser, fra blant annet hyaluronsyre og sheasmør som gir fukt og pleier. Øyenskyggepaletten som kommer i refill-pakning kan du legge i et lekkert læretui som kan graveres med dine initialer.

Farge: SaltonLa Bouche Rouge Leather Compact Case

Læretui til La Bouche Rouge sine refill øyenskyggepaletter som er håndlaget i Frankrike. Kommer i mange farger og kan graveres med dine initialer. Årets julegave til deg selv?Tom Ford Eye Color Quad – Chalet Lust

Når du ønsker fokus på øynene, uten å måtte bruke mørke farger er denne glitrende paletten et must. Chalet Lust inneholder fire komplimenterende farger som er inspirert av de franske Alpene. Kommer i et begrenset opplag.

Farge: Chalet LustTOM FORD Eye Shadow Contour Brush 12

Med en god øyenskyggebørste gjør du jobben enkel. Vi sverger til Tom Ford sine børster, som fordeler skyggene perfekt.TOM FORD Eye Shadow Blend Brush 13

For å få myke overganger, og spesielt om du skal blende flere fargetoner, anbefaler vi en god blender børste som visker ut alle skarpe kanter.

Skriv melding

Abonner Til toppen