Kanskje verdens beste ansiktsmasker?

Kultmerket Biologique Recherche har en serie effektive ansiktsmasker som takler alle hudtyper og -tilstander, og er perfekte å bruke hvis huden din er i ubalanse, trenger et boost, eller for å forberede huden så den blir strålende til en spesiell anledning. De inneholder høye konsentrasjoner av aktive ingredienser, samt fettsyrer som gjenoppretter og styrker hudbarrieren.

Biologique Recherche Crème Masque Vernix

For deg som vil ha silkemyk, glødende, fuktet hud. En fukt- og pleiebombe av en krem-maske som gir førstehjelp til selv den slitneste hud. Den motvirker aldring og solskader i huden, fukter, beskytter og balanserer, hjelper huden å regenerere seg, roer ned irritert hud og forfiner porer. Kan brukes som en krem både dag og natt, og som maske for dem som trenger ekstra intensiv behandling. Proppfull av lipider, proteiner og antioksidanter, og gir huden en skikkelig gjenfødelse – det nærmeste du kommer å få silkemyk babyhud. Denne har så å si alt, og er en storfavoritt blant oss på Gimle Parfymeri.

Biologique Recherche Masque PIGM400

For deg som vil hanskes med pigmentering og ønsker et heftig glødboost. Lysner hudtonen og jevner ut pigmentering og ujevnheter, samt gir en uimotståelig glød. Perfekt før en stor begivenhet, da resultatene er synlige umiddelbart. Revolusjonerende sheet-maske, gusten hud blir som ny. En må-ha maske!

Biologique Recherche Patchs Défatigants

Øyemaske som reduserer puffy hud og poser under øynene, fine linjer og rynker. Motarbeider tretthetstegn og aldringstegn med nøye utvalgte ingredienser som lindrer og behandler det sensitive øyeområdet. Se uthvilt ut på 1-2-3! Finnes også som 3 pack.

Biologique Recherche Masque Vivant

For deg som vil ha jevn hudtone med naturlig glød, spesielt god for ubalansert hud. En skikkelig mirakelmaske som balanserer talgproduksjonen i huden, forebygger og behandler urenheter, jevner ut hudtonen, reduserer synligheten til porer, forebygger linjer, gir fukt og strammer opp huden. Resultatet blir en hud som føles fast, og ser revitalisert og vakker ut.
Skjønnhetsbloggen The Skin Care Edit skriver om Masque Vivant at den kan kalles “the best face mask in the world.”

En av hovedingrediensene i masken er et gjærekstrakt, som er rik på B-vitaminer og virker balanserende, antiinnflammatorisk og fuktgivende. Masken inneholder to typer leire som absorberer olje og renser og strammer porene, syrer som mildt eksfolierer huden, og beroligende Johannesurt.

Biologique Recherche Masque Visolastine +

For deg som har tørr, dehydrert eller svært dehydrert hud, eller trenger et skikkelig fuktboost. Etterlater huden myk og behagelig ved å gi umiddelbar og langvarig fukt til huden. Styrker hudens elastisitet og hudens egen barriere mot dehydrering for et plumpet, sunt utseende.

Biologique Recherche Biomagic Mask

Perfekt for moden eller fet hud. Kjent som “the red carpet mask” takket være sine løftende egenskaper, strammer i tillegg opp porene og gir et matt utseende. Renser dypt med kaolinleire, gjør huden smidig og fast og er perfekt til bruk før en spesiell anledning.

Biologique Recherche Masque Biosensible

Spesielt formulert for sensitiv, gusten eller irritert hud. Jevner hudtonen, renser skånsomt og beskytter mot ytre påvirkninger. Reparer huden med hyaluronsyre, samt omega 3 og 6, og beroliger med agurk- og squashekstrakt.

Biologique Recherche Masque VIP 02

For deg som ønsker myk, glødende og beroliget hud. Tilfører oksygen som stimulerer hudens egne regenerering, gir godt med fukt, og renser huden for forurensninger. Stresset hud får ny glød. Ideell til å berolige solbrenthet – kan med fordel oppbevares i kjøleskapet før bruk og deretter påføres i et tykt lag for optimal beroligende effekt. Også god å bruke rundt øynene for å friske opp huden.

Skriv melding

Abonner Til toppen