Karoline forklarer hvordan du bruker superserumene til Biologique Recherche!

Biologique Recherche sine serum er laget for å mikses slik at du oppnår en skreddersydd cocktail til ansiktet ditt som oppfyller akkurat de hudpleiemålene du ønsker. Karoline, en av våre dyktige hudpleiere, forklarer hvordan det funker:

“Biologique Recherches vannbaserte serum er laget for å behandle en rekke forskjellige hudtilstander, og kan penetrere dypt ned i huden for å gi tilrettelagte, presise resultater. De kan også blandes sammen og tilpasses slik at du får en skreddersydd behandling som passer dine behov.”

“Påfør 5-10 dråper serum i ansiktet på ren hud, samt over halsen og brystet. Massér til produktet har blitt absorbert. Ønsker du å blande en cocktail av serum bruker du 2-3 dråper fra hvert av serumene. Serumene brukes før alle andre produkter, for eksempel før Biologique Recherche Lotion P50.”

Her er en oversikt over Biologique Recherche sine vannbaserte serum:

For moden hud:

 • Sérum Elastine, øker hudens elastisitet, reduserer og forhindrer rynker og fine linjer rundt munnen og øynene. Ideelt for øye- og leppekonturområdet, og om sommeren for å beskytte mot fotoaldring. 
 • Serum Splénodermine, sterkt anbefalt for alle som opplever tap av tone. Intenst oppstrammende toningserum som gjør huden fast og strålende.
 • Serum Collagène Natif, tonende og poreforminskende serum med kollagen som omdefinerer ansiktets konturer. Anbefales for en moden, fortykket hud med store porer.
 • Serum VG Tensil, perfekt før en spesiell anledning når huden trenger et ekstra løft! Oppstrammende serum for moden, slapp hud som hjelper huden innenfra ved å stimulere kollagensyntesen og cellefornyelsen. Passer også på fet hud.
 • Serum Collagène Marin, perfekt for de første aldringstegnene, plumper, gir fukt og strammer porene. Bidrar til å gjenopprette barrierefunksjonen til overhuden.
 • Serum A-Glyca, forhindrer svekkelse av kollagen og elastinfibre i huden. Linjer og rynker blir redusert og huden blir glødende. Jo tidligere du kan starte med dette serumet – jo bedre!

For tørr, dehydrert hud:

 • Serum Extraits Tissulaires, fuktserum som passer alle hudtyper og forebygger dehydrering. Trekker til seg og holder på vann for å holde huden fuktet og beskyttet mot ytre miljøfaktorer.
 • Serum Amniotique E., for tørr, dehydrert og sensitiv hud. Nærer, reparerer og booster cellefornyelsen, beroliger og fukter intensivt i dybden. Passer også til den mest følsomme huden.
 • Serum Colostrum, for veldig tørr hud, forhindrer uttørking og reparerer huden. En intensiv SOS-behandling når huden føles ekstremt tørr og livløs. Ideelt å bruke etter soleksponering eller tøffe værforhold, for å gjenopprette spenst og smidighet. 

For akneutsatt, fet hud:

 • Serum Placenta, intensivt reparasjonsserum for alle hudtyper, spesielt akneutsatt og irritert hud. Behandler kviser, arr og hyperpigmentering. Styrker og gjenoppbygger huden, så passer perfekt for å behandle arrdannelse etter kviser og etter peeling. Dette serumet kan også brukes på øyeområdet for øyeblikkelig reduksjon av puffy øyne.
 • Complexe Iribiol, balanserende serum for betent hud og akne, regulerer talgproduksjonen og reduserer størrelsen på porene. Virker antiinflammatorisk og rensende med anti-mikrobielle aktive ingredienser, salisylsyre og sink. Perfekt som kvisebehandling eller ved sporadiske utbrudd grunnet stress, medisiner, hormonsvingninger og lignende.
 • Serum Dermopore, balanserende og poreforminskende serum som bidrar til å forhindre dannelsen av arr. Daglig forebygging av kviseutbrudd og sørger for å holde porene rene. Gir perfekt matt, balansert og jevn hud.

For pigmentering:

 • Serum Oligo-Protéines Marines, lysnende serum for pigmentert, gusten hud. Gir energi, jevn hudtone og glød, og er effektiv mot mørke ringer under øynene. Passer godt når huden virker blass og stresset.

Vi anbefaler deg som er nysgjerrig på dette å ta kontakt med oss for en veiledning, da vil en hudpleier kunne ta en titt på huden din og hjelpe deg med å finne de riktige serumene for din hud.
Ring oss på 22 44 61 42 for å avtale!

Skriv melding

Abonner Til toppen