Kjøp 2 La Bouche Rouge produkt, få Leather case i gave.

Gaven har en verdi på hele 750 kroner.

Høstkampanje:


Nå får du et vakkert gjenbrukbart skinnetui til leppestift, blush, eller kremet highlight i gave fra oss ved kjøp av 2 produkt fra La Bouche Rouge.

La Bouche Rouge setter en ny standard i skjønnhetsindustrien ved å kombinere førsteklasses kvalitet med bærekraft. Med produkter til både ansikt, øyne og lepper som føles like gode som de ser ut, er dette merket for deg som vil ha det beste—uten å ofre miljøet.

Ved å bruke gjenbrukbare etuier laget av metall og “upcycled” skinn går La Bouche Rouge foran som et godt eksempel. I tillegg er de svært opptatt av å redusere bruken av plast i skjønnhetsindustrien og er det første sminkemerket i verden med 0% plastbruk i produksjon, packaging, eller i formulaene. Leppestiftene, som er det første produktet de laget, er fri for mikroplast og andre skadelige stoffer og er så rene at selv gravide trygt kan bruke dem. Du kan lese enda mer om dette fantastiske merket i dette innlegget.

Fra i dag, fredag 13. oktober, og så lenge lageret rekker, har vi en spesiell høstkampanje for deg. Kjøp to produkter fra La Bouche Rouge, og få et vakkert, gjenbrukbart skinnetui til leppestift, blush, eller highlight i gave fra oss. Gjør høsten litt lysere med litt ekstra glød i ansiktet og en god gjerning for planeten! Gjelder i butikk og på nett.

Her er noen av våre favoritter fra La Bouche Rouge:

La Bouche Rouge Satin Lipstick – Rosewood

La Bouche Rouge Satin Lipstick – Nude Red

La Bouche Rouge La Terre Brune Bronzer

La Bouche Rouge La Lumière Highlighter Refill

La Bouche Rouge Navy Blue Leather Compact Case
Etui som passer til øyenskygger, bronzer, eller pudder highlighter refills. Kommer i 10 farger.

La Bouche Rouge Highlighter Brush

La Bouche Rouge The Pop Pink Blush Refill

La Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette – Chilwa

La Bouche Rouge Eye Shadow Shader Brush

La Bouche Rouge Mascara Le Sérum Noir

Sjekk ut fullt sortiment her.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen