Kjøp 2 Sisley produkter og få fullsize Aftersun i gave.

Få brunfargen til å holde lenger og bevar sommergløden utover høsten med Sisley After-Sun Care Tan Extender.

Den får du i gave fra oss når du kjøper 2 hudpleieprodukt fra Sisley i perioden 7 august til 20 august.
Så langt lageret rekker. Verdi kr 1605,-

After-sun care tan extender er en lindrende og dyptfuktende aftersun spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden etter du har vært i solen. Ekstrakt av steviablader, planteglycerin og sheasmør virker lindrende og mykgjør huden. Kremen har en fin og lett konsistens, som trekker raskt inn i huden. En nøye utvalgt kombinasjon av selvbrunende ingredienser fremmer hudens farge på en helt naturlig måte slik at brunfargen din boostes. Hvem vil vel ikke at den fine sommergløden skal vare så lenge som overhodet mulig?
Ved daglig bruk er After-Sun Care Tan Extender med på å redusere risikoen for at huden skal flasse av, så du kan beholde den vakre fargen lengre. Huden blir lekker, glatt og silkemyk.

Handle dine Sisley favoritter i dag for å få med denne fantastiske gaven!
Produkter som er med i kampanjen er ansiktskremer, serum, øyekrem, masker, solpleie, og selvbruning.


Sminke, hårprodukter, leppeomader, renseprodukt, parfyme, lys, og kroppspleie er ikke med i kampanjen.

Her er noen forslag fra oss;

SISLEY Exfoliating Enzyme Mask

Et must i alle baderomsskap! Denne skånsomme peelingen gjør at huden forberedes til de etterfølgende hudpleieproduktene. En fantastisk pre-maske for hud som har hatt på solkrem eller makeup.
Pudderet forvandles til en tykk skummende krem i kontakt med vann, og blir perfekt til å påføre som en maske. Skyll av etter 1 minutt.

Sisley Express Flower Gel 

Favoritten Express flower gel er en lett ansiktsmaske som fyller opp huden med fukt på bare tre minutter. Passer for alle hudtyper og spesielt god å ha etter at huden har vært soleksponert.

Sisleÿa L’Intégral Anti-Age Eye & Lip Contour Cream & Massage Tool

 Anti-age krem til øyepartiet og leppene. Denne kremen glatter ut og strammer opp den sensitive huden rundt øyepartiet og munnen. Den motvirker synligheten av mørke ringer og poser under øynene og utsetter dannelsen av fine linjer og rynker. Huden vil se fastere og glattere ut, rynkene vil i gjennomsnitt reduseres med 23 %.

Du får også med en massasjerulle som forbereder huden for produkt. Denne massasjeteknikken kalles Ridoki, og er en metode som øker blodsirkulasjonen.

Sisley All Day All Year – Essential Day Care

All Day All Year er en beskyttende dagkrem for alle hudtyper. Tenk på den som en solkrem for overskyet vær. Denne effektive og pleiende behandlingen fungerer som en beskyttende barriere mot ytre aggressorer – hvilket er hovedårsaken til aldring av huden. Produktet beskytter huden på tre forskjellige nivåer og danner et effektivt skjold for huden. Den inneholder både UVA og UVB-filter og vil beskytte mot frie radikaler. En nydelig “city-faktor” og et viktig produkt for å forsvare huden mot aldringstegn.

Sisley Black Rose Facial Oil

En luksuriøs olje med blant annet Omega 3 og 6 fettsyrer, plomme og acokado som umiddelbart og pleier huden så den blir myk og smidig.

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Med denne selvbruneren kan du være solkysset året rundt. Kremen gir fukt, er enkel å påføre, og gir et vakkert jevnt resultat gang på gang. Kommer også i en versjon til kroppen.


Kommentarer

[…] du? Gå ikke glipp av vår fantastiske Sisley kampanje som varer frem til 20. august hvor du får en fantastisk gave ved kjøp av 2 hudpleieprodukt fra […]

Skriv melding

Abonner Til toppen