Kjøp Augustinus Bader, få olje!

En ansiktsolje er et must når været blir kaldere og luften tørr. Augustinus Baders The Face Oil er definitivt en av våre favoritter med sin rike tekstur, og pleiende egenskaper. Huden blir beroliget, gjennomfuktet og full av glød.

GÅ IKKE GLIPP AV DENNE MULIGHETEN:
Nå får du Augustinus Baders The Face Oil i 10 ml i gave fra oss ved kjøp av Augustinus Bader produkt for kr 2000 eller mer.
Kampanjen gjelder fra 20.11 og så langt lageret rekker. Gjelder i butikk og på nett.
(The face oil i 10 ml har en verdi på hele 1000 kroner)

Kampanjen gjelder hele sortimentet, så dette er en fantastisk mulighet til å fylle på med favorittene, eller prøve ut nye produkt. Kanskje benytter du anledningen til å kjøpe inn noen julegaver? Under kan du lese litt mer om The Face Oil og sjekke ut noen av våre favoritter for sesongen.

The Face Oil:
Denne ansiktsoljen pleier, fukter og forfiner huden. Den jevner ut hudtonen, glatter ut teksturen, booster elastisitet og styrker hudbarrieren. Huden føles ekstremt smidig og plumpet etter bruk. Oljen bidrar også til å opprettholde et sunt hudmikrobiom. TFC8® støtter cellefornyelse og leder nøkkelingredienser til cellene. Oljen har en silkeaktig, hurtigabsorberende tekstur som umiddelbart trekker inn i huden. Formulert uten irritanter eller allergener, er den duftfri og tetter ikke porene.

Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

BEROLIGER: Krem med en ultra-rik konsistens som er spesielt formulert for en tørr, sensibel, og irritert hud. The Ultimate Soothing Cream gir masse fukt, reduserer rødhet, demper irritasjon og beroliger hudtilstanden. Den jobber også for å styrke hudens egen barriere.

Augustinus Bader The Face Cream Mask
ANSIKTSMASKEN SOM GJØR “ALT”: Dette er virkelig den ultimate ansiktsmaske. Først og fremst er det er fuktbombe som i tillegg lysner, virker oppstrammende og glatter ut huden. Du vil merke at rødhet reduseres, linjene viskes mer ut, og du føler at ansiktet får et lite løft. Vi elsker å bruke den over natten over “The Retinol Serum” for optimal effekt.

Augustinus Bader The Retinol Serum
VERDENS BESTE RETINOLSERUM: Dette er retinolserumet for deg som er litt “redd” for retinol. Den reparerende hudpleieingrediensen Retinol er bevist å ha fantastiske effekter for huden når det kommer til å redusere aldringstegn, pigmentflekker, og akne. Men, med de aller fleste retinolserum vil du oppleve bi-effekter som flassing, rødhet, og sensitivitet. Det slipper du med Augustinus Bader sitt retinolserum! Her får du alle fordelene og vil se effektive resultater, helt uten rødhet og irritasjon.

Augustinus Bader The Body Cream 

FOR KROPPEN: En rik, luksuriøs krem til kroppen som gir dyp fukt og forbedrer hudtone og tekstur. Jobber med cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud. Vi elsker å kombinere denne med Augustinus Bader The Body Oil.

Augustinus Bader The Scalp Treatment

STYRKER HÅR OG HODEBUNN: Hårserum som styrker hodebunnen og fornyer håret, helt fra rot til spiss. Resultatet blir et fyldigere og sunnere hår. Serumet balanserer hodebunnens PH verdi og stimulerer hårveksten i et tynt og skjørt hår. Gir UV-beskyttelse og beskytter mot forurensing og ytre påvirkninger som skader håret.

Augustinus Bader The Eye Cream
KUNDEFAVORITT TIL ØYEPARTIET: Denne lette øyekremen inneholder ingredienser som aktivt reduserer mørke ringer, hevelse og linjer rundt øyepartiet. Huden føles betraktelig mer elasitisk, lysnet, og plumpet. Gjør deg klar for komplimenter!

Oppdag vårt fulle Augustinus Bader sortiment her.

Les også;
-Augustinus Bader med ny, mykgjørende Bodywash
-Møt Augustinus Bader, The Eye Patches

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen