Kremen av (hånd)kremen!

Antibac og hyppig håndvask gjør at hendene våre avhenger av ekstra pleie og kjærlighet nå. Velg en håndkrem av god kvalitet, og smør inn hendene dine hver kveld før du skal sove, så får den nok av tid til å virke.

Sisley Paris, Restorative hand cream leverer intens fuktighet til huden og er beriket med Provitamin B5 som styrker neglene og neglebåndene dine. Den har en overraskende lett formula til å være så rik, og er et godt valg når du vil ha en krem som trekker raskt inn og ikke etterlater en klissete film på huden.

Kiehl`s, Ultimate strength hand salve ble laget av en apoteker i 1851 for å pleie hendene til gruvearbeidere, og den effektive kremen er helt lik den dag i dag. Botaniske oljer vil berolige og pleie huden din, og danne en “hanskeliknende” beskyttende barriere mot tap av fuktighet.

Augustinus Bader, The hand treatment kom til verden som en respons til Covid-19. Hudpleiemerket, som nådde kultstatus over natten, er kjent for sin stamcelle teknologi (TFC8) som har svært reparerende egenskaper. Kremen styrker hudbarrieren din, og forbedrer teksturen. Dette er Lill-Anns favoritt.

Skriv melding

Abonner Til toppen