Kremen fra havet

Foto: @lamer

Du må ikke være rakettforsker for å lage hudpleie, men det måtte en rakettforsker til for å lage La Mer.

Da NASA forsker Max Huber pådro seg en alvorlig brannskade i 1950 begynte han å forske på hudreperasjon. Etter 12 år og over 6000 forsøk kom han frem til det som i dag er blant verdens mest kjente fuktighetskremer, Crème de La Mer. Denne er kjent for å fukte, berolige og reparere huden, og finnes i dag i fem ulike versjoner for å matche alle behov.

Hemmeligheten bak La Mer er noe som kalles The Miracle Broth. The Miracle Broth er selve hjertet i La Mer, og finnes i alle seriens produkter. Brygget går gjennom en fire måneders fermenteringsprosess, og blir utvunnet av fersk havtang (Derfor navnet La Mer, som betyr sjø på fransk.) Tang er rikt på kalsium, magnesium, kalium, jern, lecitin, C,E, B12 vitamin, for å nevne noen.

Her er noen av våre absolutte favoritter fra La Mer:

La Mer The Treatment Lotion 150ml
Klappes inn i huden etter rens og toner. Treatment lotion inneholder store mengder miracle broth, gir mye fukt og gjør at resten av hudpleien din trekker bedre ned i huden.

La Mer The Concentrate 30ml (serum)
Den høye konsentrasjonen av The miracle broth, gjør at dette serumet virker svært lindrende, og fungerer som en beskyttende barrierre for huden. Den er ikke uten grunn kjent som ”The doctor”.

La Mer The Treatment Lotion Hydrating Mask- 6 masks
Lyst til å gi huden en skikkelig fuktboost? Denne sheetmasken dynker huden i fukrgivende ingredienser.

La Mer The Eye Concentrate 15ml
Mye inne om dagen? The eye concentrate er den perfekte øyekremen for deg med mørke ringer. Massasjeverktøyet er siupert å bruke for å drenere bort hevelse rundt øyepartiet.

Crême De La Mer 60ml
Det er ikke for ingenting at de som har prøvd all verdens kremer, forblir trofaste mot sin La Mer. Den legendariske kremen gjør huden myk, smidig, og gjennomfuktet, samtidig som at rødhet og irritasjon drastisk reduseres. Originalen passer for en tørr og dehydrert hud da den er svært rik og inneholder mye fettstoffer.

La Mer The Moisturizing Matte Lotion 50ml
En favoritt blant våre mannlige kunder. Ønsker du fordelene til Crème de La Mer, men et mattere uttrykk er det denne du skal gå for.

La Mer Moisturizing Cool Gel Cream 60ml
Roer, kjøler og plumper. Denne avkjølende gelen gir beroligende fuktighet for en forfrisket følelse. Denne passer perfekt for en hud som er irritert og trenger lindring.

La Mer The Moisturizing Soft Lotion 50ml
For deg som foretrekker en pumpeflaske og en smidig silkemyk tekstur.

La Mer The Moisturizing Soft Cream 60ml 
En litt lettere versjon av originalen.

Skriv melding

Abonner Til toppen