Kroppsproduktene som gir huden næring, fukt og spenst

For å oppnå best mulige resultater etter at kroppen er grundig eksfoliert er det viktig å gi den godt med fukt. Vi har mange herlige alternativer her. En ekstra bonus er å bruke produkter som i tillegg virker oppstrammende og utglattende!

Vi har plukket ut våre favoritter som bekjemper appelsinhud og ujevnheter. For best effekt er det viktig å være konsekvent med bruken. Det er også en fordel å smøre seg godt inn og gi seg selv en liten massasje rett etter dusj eller bad, før huden er helt tørr. Da trekker produktet lettere inn i huden.

Omorovicza Firming Body Oil 

Omorovicza Firming Body Oil er aromatisk og oppkvikkende, gir en jevnere hudtone og bedrer elastisiteten. Den hjelper også å redusere synligheten av strekkmerker og etterlater huden hydrert og silkemyk.

Augustinus Bader The Body Cream

Mirakelkrem til kroppen. En rik, luksuriøs krem som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tone og tekstur. Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir fastere, mer tonet og jevnere hud, etterlater huden silkemyk og vakker, og støtter en sunn barrierefunksjon. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud, beroliger irritert og solbrent hud og gjør at huden føles spenstig og plumpet.

Amazing Space Silky Body Conditioner Firming Body Serum

Eksklusiv fuktpleiende silke-serum til hele kroppen i en lett og fin konsistens, som ikke fetter. Ekstra oppstrammende virkning, som forfiner og glatter huden med antioksidanter og proteinekstrakt. Duften er oppfriskende fra mandarin og grapefrukt. Brukes under kroppskrem, men mange kan velge å bruke den alene. Påføres morgen og kveld etter dusj/bad, eller etter behov.

The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil

En herlig rik olje. Pleiende og fuktighetsgivende, etterlater huden myk, smidig og fuktig. Gjenoppretter elastisitet. Løfter sinnet og etterlater huden med en behagelig duft. Ideell for massasje.

Nuori Perfecting Body Oil

En luksuriøs kroppsolje som nærer huden i dybden. Nøye sammensatt for å matche hudens naturlige fettbalanse, absorberes lett og etterlater huden myk med en silkeaktig glød.

Neom Face, Body And Hair Oil Make You Happy 

Denne kroppsoljen er formulert for å gi en tørr hud en pleiende boost, i tillegg til å løfte humøret og gi deg energi. En knallstart på dagen eller en herlig hverdagsluksus du kan unne deg. Oljen kan også brukes som massasjeolje.

Karmameju Mild Body Oil 

Rene økologiske oliven- og jojobaoljer gir næring til dehydrert hud. Beroligende og rensende lavendel og kamille løfter humøret, og oljen føles luksuriøs på kroppen.

Skriv melding

Abonner Til toppen