Kroppsproduktene som virkelig gir deg resultater

Hudpleie er ikke bare for ansiktet! Huden er kroppens største organ og den fortjener skikkelig pleie. Det franske kultmerket Biologique Recherche, som står bak det legendariske ansiktsvannet Lotion P50, har laget en serie produkter til kropp og hår som gir tydelige, raske resultater. Jevn, fast og myk hud over hele kroppen? Ja, takk!

Kroppsprodukter:

Hårprodukter:

Solprodukter:

  • Biologique Recherche Préparation U.V., forbereder huden på å motta solstråling fra den aller første eksponeringen ved å stimulere naturlig soling. Forhindrer dannelse av mørke flekker og aldring av huden, samtidig som det beskytter huden mot ytre faktorer.
  • Biologique Recherche Protection U.V. SPF25, bredspektret solkrem som er proppfull av gode, naturlige ingredienser som motarbeider aldringstegn, roer ned huden, forebygger hyperpigmentering og gir rikelig med fukt. I tillegg er den varmebeskyttende, fotostabil og vannavstøtende! Finnes også i SPF50.

Pleie til hender:

  • Biologique Recherche Masque Gommage Mains, intensiv håndskrubb og eksfoliator som umiddelbart gjør huden jevn og forfinet, mykner neglebånd, styrker neglene og reduserer synligheten av pigmentering. Huden føles silkemyk og fornyet. Den gir “dobbel” eksfoliering av hendene: fysisk peeling ved bruk av kuler av jojoba og kjemisk peeling ved bruk av AHA-syrer.
  • Biologique Recherche Emulsion Renovatrice Mains, ideell for dehydrerte, tørre og stramme hender. Gir masse fukt og hjelper huden å holde på fuktighet, samtidig som den beskytter og bidrar til å bremse aldringstegn.

Skriv melding

Abonner Til toppen