Kultmerket Règime des Fleurs henter frem igjen to favoritter

Régimes des Fleurs Glass Blooms Eau De Parfum


«After so many requests from you, GLASS BLOOMS is back in the Regime des Fleurs bouquet. What if flowers were transparent and gleaming, delicate yet strong? Our crystal clear floral beauty with peony, muguet, tea rose, and ylang-ylang is blossoming once again!» -ALIA, Perfumer & Founder

Vi er så glade for at Glass Blooms er hentet frem igjen i Règime des Fleurs slik at vi får gleden av å dele den med dere! Glass Blooms er en fortryllende duft som fanger essensen av en frodig hage med friske blomster, røkelse og tre. Delikate noter av peon, liljekonvall og riesling drue skaper en spennende kontrast med et hjerte av mystisk røkelse, te rose og ylang-ylang. Duften rundes av med myke basenoter av sandeltre, tonkabønner og ambrette musk. En vakker floral duft som gir et rent og delikat uttrykk.

Duftnoter:
Toppnoter: Peon, liljekonvall, riesling drue
Hjertenoter: Røkelse, te rose, ylang-ylang
Basenoter: Sandeltre, tonkabønner, ambrette musk

Régimes des Fleurs Falling Trees Eau De Parfum


“The life of a tree – seed to sap, roots to branches – captured in a smoldering and majestic fragrance of resins and mosses, warm bark and golden light. I wanted to pay tribute to the quiet strength and fascinating drama of the forest.” –ALIA, Perfumer & Founder

Denne beskrivelsen er spot on på hvordan parfymen oppleves. Falling Trees er så varm, jordnær, og på mange måter en stille duft. Men, den er overhodet ikke kjedelig. Dette er en parfyme du bærer for deg selv, og som du vil bli skikkelig glad i. Vi gleder oss til å bruke den på de grå, regnfulle sommerdagene hvor vi holder oss under tak, setter på en rolig spilleliste og tar frem strikkejakken..


Falling Trees gir en følelse av ro og nærhet, med aromatiske noter av tre og eteriske oljer. Duften åpner med friske noter av einer, elemi, bergamott og sort pepper. Hjertet preges av olibanum og myrra – dyrebare treharpikser brukt siden oldtiden for deres helbredende kraft. En rik base av eikemose, cypriol og benzoin gir en varm og innbydende avslutning.

Duftnoter:
Toppnoter: Einer, elemi, bergamott, sort pepper
Hjertenoter: Olibanum, myrra
Basenoter: Eikemose, cypriol, benzoin

Om merket:


Oppdag en ny verden av duft med Régime des Fleurs.
Forestill deg en verden som styres av skjønnhet, natur og kultur – ikke av makt og politikk. Dette er visjonen bak Régime des Fleur, et konseptuelt parfymemerke som lar blomstene regjere.
Grunnlegger og parfymør Alia Raza følger sine instinkter når hun skaper unike dufter inspirert av egne opplevelser og erfaringer. Resultatet er en samling fortellinger på flaske som kan tolkes på din egen måte.

Les også: 3 uimotståelige dufter med Tuberose.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også: Kultmerket Règime des Fleurs henter frem igjen to favoritter. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen