Kunne du trengt litt ekstra glød? Prøv nyheten Rudolph Care Time Glow Peeling Mask

Foto: Rudolph Care

Kunne du trengt litt ekstra glød du også? Da har vi en gladmelding til deg! Rudolph Care har nemlig kommet med en ny ansiktsmaske; Time To Glow Peeling Mask.

Rudolph Care er et dansk økologisk merke som kombinerer høy kvalitet og avansert teknologi, med en bærekraftig tilnærming. Alle deres produkter er sertifisert av Svanemerket, COSMOS og AllergyCertified, som betyr at de oppfyller de høyeste standardene i forhold til kvalitet og miljøansvar.

Deres nye mask, Time To Glow Peeling Mask, er en effektiv og skånsom peelingmaske som etterlater huden med en fornyet glød, mykere linjer, og en fin og jevn overflate. Den inneholder 8% naturlige AHA-syrer fra frukter, bær, sukkerrør og lønnesirup, som skånsomt eksfolierer og stimulerer hudens naturlige celle-fornyelse. Masken inneholder også pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som Inca Inchi-olje, aloe vera og ekstrakter fra acai, spinat og grønnkål, som er rike på vitaminer og mineraler. Den er mild mot huden og kan brukes av all hudtyper, også sensitiv hud. Og for deg som ønsker kan du fint bruke den over natten for optimal effekt. Når du vasker den av morgenen etter vil huden være full av nytt liv. Den er også helt nydelig som en 10-minutters prepp for å tilføre huden ekstra glød før en festlig anledning.

Kommentarer

[…] -Time to glow peeling mask […]

Skriv melding

Abonner Til toppen