La Mer endelig her med ny fullkommen makeupserie

skincolor-de-la-mer-group-shot-1

Alle som er glad i La Mer vil nå kunne glede seg over at de nå har kommet nye makeupprodukter i samme nydelige “La Mer tekstur” som vi er så fan av. Alle produktene inneholder The Miacle Broth og en ny kapselteknologi som bidrar til å gi et naturlig og fullkomment utseende som vil sitte hele dagen. Som alle andre La Mer produkter vil de pleie, fukte og nære huden.

Skin Clolor de La Mer er en kolleksjon som inneholder foundation, concealer, pudder og myke børster som vil gi huden din en feilfri og nydelig glød.

La Mer Soft Fluid  Long Wear Foundation

Dette er en forundation med Miracle Broth og en ny kapselteknologi som bidrar til å gi et naturlig og fullkomment utseende som vil sitte hele dagen. Gir en nydelig silkemyk og feilfri hud. Alle ujevnheter vil forsvinne med denne unike konsistensen. Kommer i 8 forskjellige nyanser.

la-mer-found

 

La Mer The Concealer

Denne ultra-kremete concealeren smelter inn i huden og gir en naturlig dekk og en feilfri overflate. Inneholder Miracle Broth ekstrakten og antioksidanter som motvirker aldring.

la-mer-conc

La Mer The Powder

Dette luksuriøse ultra lette pudderet er formulert med det potente Miracle Broth, og er et lett nydelig pudder som legger seg vakkert på huden uten å flyte ut. Pudderet er formulert med små partikler slik at man skaper et naturlig, strålende og feilfri hud.

la-mer-pudder

The Powder Brush

la-mer-brush

The Foundation Brush

found-brush

Makeupartistene våre elsker å jobbe med disse nye produktene. Kom innom oss så finner vi de fargene som passer til deg.

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen