La Prairie har lansert verdens beste facemist!

Nå kan du gi huden din en duggfrisk spritz av kaviar on the go.

DYKK NED I KAVIAR I SOMMER MED NYE LA PRAIRIE SKIN CAVIAR MIST.

La Prairie introduserer sin første kaviar-infuserte mist som forfrisker, glatter ut, og gir energi til huden gjennom dagen, uansett hvor og når.

Den praktiske flakongen og nydelige misten er perfekt å ha med på reise, uansett om det bare er en kort tur er til kontoret eller på sommerferie langt av sted (Vi kan ikke tenke oss et herligere produkt å ha med på flyturen).

HVA GJØR DEN UNIK?

Formulert med Caviar Hydroessence og Caviar Micro-Nutrients tilbyr Skin Caviar Mist en forfriskende hudpleieopplevelse ulik noen annen. Laget med en innovativ formulering av mikro-oljedråper i vannbase, gir misten letthet og fuktighet mens den forsegler fuktigheten for å forhindre trans-epidermalt vanntap (TEWL).

Caviar Hydroessence, rik på restrukturerende proteiner, hjelper med å gi tørr hud nødvendig fuktighet. Dessuten er Caviar Micro-Nutrients en ultra-rik cocktail av mer enn 300 forskjellige naturlige næringsstoffer som er kjent for sitt potensiale til å støtte essensielle cellulære energibaner i huden.

Disse to livgivende ingrediensene er kombinert ved bruk av en unik nano-emulsjonsteknologi som forbedrer de kraftige fuktighetsgivende egenskapene.

Kort fortalt, den etterlater huden forfrisket, energisert og full av glød!

La Prairie Skin Caviar Mist

PRAKTISK REISEFØLGE

Designet er like gjennomtenkt som det er vakkert. Laget i resirkulerbart glass med Skin Caviar-kolleksjonens signatur koboltblå nyanse, er flasken lett og enkel å bære. Den kan enkelt legges i bunnen av en veske, håndbagasje eller tote, og tas frem for en rask, forfriskende spritz med luksuriøs kaviar når som helst.

KAVIAR ON THE GO

Enten det er å forberede huden din for den varme sommerdagen som kommer, eller å spraye over sminke for en duggfrisk effekt, er Skin Caviar The Mist din allsidige følgesvenn. Spray enkelt på ansiktet med lukkede øyne etter ønske gjennom dagen.

For den perfekte sommerduoen, kombiner Skin Caviar The Mist med Swiss UV Protection Veil SPF 50 før du går ut for dagen. Hold huden din forfrisket og beskyttet ved å påføre disse produktene gjennom dagen.

Skin Caviar Mist er tilgjengelig eksklusivt fra juni til desember 2024.

Les også om sommerens must-have i sminkepungen, Byredos Mineralscapes palett!

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Les også om sommerens must-have fra La Prairie, nye Skin Caviar The Mist. […]

[…] også om vår nye favorittmist fra La […]

Skriv melding

Abonner Til toppen