Lær deg å legge “Latte makeup”.

Lær deg å legge sminkelooken som er på alles lepper (og øyne) om dagen.

“Latte makeup” er på alles lepper om dagen etter å ha florert på TikTok en stund. Men hva er det? Begrepet brukes om sminketrenden som handler om å skape en solkysset og glødende look ved å bruke varme, brune toner på øyne, kinn og lepper. Latte makeup passer for alle hudtoner og anledninger, og er enkel å lage. Slik gjør du det:

  • Start med et lett lag av foundation eller farget dagkrem som jevner ut huden din. Unngå å dekke over fregner eller naturlig rødme, så får du et mer naturlig resultat.
  • For å skulpturere ansiktet, påfør en kremet kontur langs hårfestet, på kinnbeina og på kjevebenet, og blend produktet ut. Velg en concealer som er bare et par nyanser lysere enn din egen hudtone, og bruk den på de indre og ytre hjørnene av øynene, rundt nesen, på haken og på pannen. Blend med en fuktig svamp og sett deretter basen med et transparent pudder.
  • Påfør en pudder-bronzer på de samme områdene som du konturerte. Du kan også bruke bronzer nedover nesebroen for å forsterke den solbrune effekten.
  • Øyensminken er basert på en lett smoky skygge, med rike jordtoner og litt shimmer. Først bruker du en mørk brun kremet øyenskygge eller kajal som en base, og blender den ut over lokket og i globalen. Deretter påfører du en varm brun pudderskygge over den kremete skyggen med lett hånd, påfører en shimmer-skygge i øyekroken, og blender fargen opp og ut til den indre tredjedelen av globalen.
  • Så kan du sote ut den nedre vippekanten med kajal eller skygge. Ønsker du et mer intenst uttrykk kan du legge en mørk brun liner i våtkanten, og legge en mørk brun øyenskygge på den ytre tredjedelen av den øvre vippekanten.
  • Avslutt øynene med et enkelt lag med maskara i enten brun eller svart.
  • Denne looken er svært ton-i-ton så dropp blush og rosa leppetoner. Gå heller for en nude lipliner som kler deg, og avslutt med en lipgloss for et fresht og solkysset uttrykk. Vi er obsessed!

Denne trenden lar deg leke med brune nyanser og finne de som passer best for din hudtone og undertone. Det er en måte å fremheve din naturlige skjønnhet og gi deg en frisk og strålende glød. Få looken med disse produktene:

SISLEY Phyto-Hydra Teint Tinted Moisturizer spf15

Westman Atelier Face Trace Contour Stick

Tom Ford Traceless Soft Matte Concealer

Westman Atelier Vital Pressed Skincare Powder – Translucent

La Bouche Rouge La Terre Bronzer Refill NB: Etui kjøpes separat.

La Bouche Rouge Camel Leather Compact Case

Byredo Kajal Pencil

Tom Ford Soleil De Feu Soleil Eye Color Quad – Island Haze (Limited edition)

SISLEY Mascara So CURL (Finnes også i brunt)

RMS Beauty Go Nude Lip Pencil – Sunset Nude

La Mer The Lip Volumizer

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Liker du sminketips? Da må du sjekke ut dette innlegget hvor vi har samlet det du trenger for sesongens store sminketrend “latte makeup”. […]

[…] du å lese om sminketrender? Da må du også sjekke ut disse innleggene: -Lær deg å legge “latte makeup” -Vi har funnet den perfekte tinted […]

Skriv melding

Abonner Til toppen