Ledige timer til populær ansiktsmassasje

Foto: Omorovicza via Instagram

Nå har du mulighet til å sikre deg en time hos Omoroviczas fantastiske hudpleieekspert Beata. Hun jobber i det daglige i Omorovicza sitt nyoppussede spa i Budapest, hvor hun har den gjeve tittelen som “Head therapist”.
Mandag 13. februar – fredag 17. februar finner du henne hos oss, og får muligheten til å oppleve den helt unike hudpleiebehandlingen. Beata vil ta hensyn til din huds tilstand og behov, og skreddersy produktene slik at du får et optimalt resultat for din hud.
Ved kjøp av 2 hudpleiekremer får du behandlingen som har en verdi på kr 2000,- I tillegg får du en lekker gave fra Omorovicza.

Denne prisvinnende hudpleien fra Ungarn er kjent for sitt patenterte ”Healing Concentrate”™ som de har utviklet i samarbeid med et Nobelprisvinnende laboratorium. I tillegg er produktene deres proppet fulle av mineraler fra de thermalske kildevannene i Budapest.

Bestill time i dag på tlf: 22 44 61 42! Vi tar ikke booking via blogg.

Vi gleder oss til å se deg.


Kommentarer

[…] Neste uke fra mandag 13. februar- fredag 17. februar, får vi også besøk av Beata, som til daglig jobber i Omoroviczas spa i Budapest. Hun skal utføre behandlinger, og vi har fortsatt noen ledige timer igjen. Book time på tlf 22 44 61 42 eller les mer her. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen