Leppeomader som beskytter, pleier og motvirker aldring

lebepomader

Det er ikke bare hud som lider under solens stråler. Leppene må også pleies og beskyttes. Her er våre favoritter som både beskytter, pleier og motvirker aldring.

Beskyttende:

Juice Beauty Lip Trio: spf 8 lip moisturizers

Disse leppepomadene kombinerer mineralsk solbeskyttelse med sertifiserte organiske bløtgjørende planteoljer, mango og passionfruit essenser, vitaminer og honning. Kommer i pakke på tre med to rosa nyanser og en transparent.

Rudolph Sun Organic Sun Stick

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen. Kan også med fordel brukes på arr.

Pleiende:

The Organic Pharmacy Rose Balm

The Organic Pharmacy Rose Balm er en rik og beroligende balm som pleier tørr hud, hår, negler og lepper. Bruk den hvor som helst, når som helst. Den er sammensatt av syv forskjellige planteoljer fra arganolje, granateple, nype rose og ringblomst som pleier, reparerer og gir huden ett mykt og strålende utseende.

Sisley Nutrive Lip Balm

Produktet har høyt innhold av lindrende, mykgjørende og beskyttende lipider, som gir leppene pleiende fukt og beskyttelse. Den flytende konsistensen er naturlig farget av ingrediensene og gir vakre og myke lepper.

Amazing Space Healing Mint Balm

Reparerende, fornyende og super bløtgjørende japansk myntebalsam med frisk duft og smak av mynte. Anbefales som leppebalsam og neglebåndskrem. Brukes som leppebalsam, neglebåndsbalsam eller på sår og rifter.

La Mer The Lip Balm

En behagelig leppebalm som lindrer og pleier .
Mint virker avkjølende, mens E vitamin og Miracle Broth TM virker reparerende

Anti-age:

Sisley Eye & Lip Contour Complex

Eye and Lip Countour Complex er en intensiv krem som er med på å forebygge og minske de første synlige aldringstegn omkring øyne og lepper. Den inneholder supereffektive planteekstrakter (humle, snelleplanter, agurk) og essensielle oljer (kamille, rosmarin) og er med på å gjenopprette hudens fasthet og spenst i ansiktets sarteste områder. Produktet er med på å gjøre huden omkring øyne og lepper glattere, fukter hudens øverste lag, lindrer, beroliger, oppfrisker og mykgjør huden og vil gjenopprette dens vakre glød.

Sisley Sisleya Eye & Lip Contour Cream

Sisleya Eye and Lip Contour Cream har særlig høy konsentrasjon av aktive ingredienser. Den inneholder ekstrakter fra algen Padina Pavonica, som arbeider i synergi med naturlige plantekstrakter og vitaminer og er med på å effektivt bevare hudens fuktbalanse i områdene rundt øynene og leppene. Den vil minimere synligheten av fine linjer og rynker, glatter ut og strammer opp den sarte huden på disse områdene der huden er særlig tynn og sart. Den vil motvirke synligheten av mørke poser og ringer under øynene og utsette dannelsen av fine linjer og rynker. Etter bare et par ukers daglig bruk ser huden mer glatt ut, strålende og fastere – og rynkene vil i gjennomsnitt reduseres med 23 %.

The Organic Pharmacy Lip & Eye Cream

En supergod, pleiende, to i ett produkt for både lepper og øyne. Reduserer synligheten av hevelser og mørke ringer. Reduserer synligheten av fine linjer. Mykner tørre lepper. Det sarte øye og leppe området trenger spesiell oppmerksomhet for å unngå tegn på aldring.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen