Les hvorfor alle vil ha enzympeeling

Peeling med enzymer er meget effektive for fjerning av døde celler fra hudoverflaten. Dette er peeelinger som ikke har korn i seg, men som har keratinaser fra bla frukter eller som kan være laget bioteknologisk. Enzymene løsner opp bindingene mellom de døde cellene slik at de slipper huden. Enzympeelinger er også best for de med en sensitiv hud, da korn eller andre skrubb komponenter kan bli for tøft. Man må da velge en mild type.

Hvis du virkelig ønsker en strålende overflate så bør du prøve en av disse

Amazing Space Juicy Mandarin Sorbet Enzyme Exfoliator

Tåler huden din litt røff behandling, og om du er glad i peeling masker som biter litt så er dette masken for deg. Juicy Mandarin Sorbet fra Amazing Space er en skikkelig tøffing, som ikke er redd for å ta i ett tak. I løpet av noen minutter har den peelet både på enzym måten og den mekaniske måten. Det er akkurat som den sier ” Vil du ikke, så skal du”.juicy-mandarin-small

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel. Denne peelingen med opal krystaller  lysner opp, bringer frem glød og strammer opp huden. Melkesyrebakterier og kraftfulle AHA syrer fornyer overflaten og stimulerer huden til cellefornyelse. Regulerer talgproduksjonen og hindrer at huden blir blank.

Omorovicza-Blue-Diamond-Resurfacing-Peel

 

The Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask With Vitamin C And Papaya

Denne forfriskende gelemasken forvandler huden på bare 10 minutter. Denne masken har bare vært tilgjengelig i hudpleiebehandlinger, men er nå endelig til salgs i butikken og i vår nettbutikk. Gled deg til resultatet! Ved hjelp av enzymer og mild eksfoliering  fjernes døde hudceller, svarte prikker reduseres, leverflekker lysnes, fine linjer forminskes og huden fuktes. Ny glød, myk og fornyet hud.

top enzym

Juice Beauty Green Apple Peel – Full Strength

Et kraftig hydroxy-acid kompleks av sertifiserte økologiske epler, sitron, drue juicer, rårørsukker og hvitpil bark eksfolierer og gir synlig forbedret hud, hudfarge og overflate. Vitaminer, antioksidanter og viktige næringstoffer pleier og fukter en frisk hud til å bli sunn og vakker.

green-apple-peel-full-strength-web-photo_2

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate Et serum for natten som øker cellefornyelsen og gjør huden friskere, glattere og yngre. Dette nattlig mikro-peel konsentratet bidrar til å jevne grov hudtekstur og gjør huden strålende og forfrisket.

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate_30ml_Bottle (1)

La Prairie Cellular 3-Minute Peel

Cellular 3-Minute Peel er en ukentlig hudfornyende soft-peel maske som fjerner døde hudceller fra overflaten. Du får en profesjonell børste for påføring og den inneholder en cocktail av eksfolierende komplekser for å fremme en fornyet, frisk og strålende hud. Gang etter gang virker porene mindre, huden føles og ser fastere ut, linjer og rynker reduseres og du har en strålende glød. Brukes en gang per uke.

Julisis Enzym Lifting Mask 

Julisis Enzym Lifting Mask er en økologisk peeling og et naturlig alternativ til kjemiske peelinger. Masken hjelper til med å fjerne døde hudceller og frigjør huden fra kjemisk opphopning fra mineraloljebaserte stoffer som silikoner, mikrokrystallinsk voks og parafiner. Gjør huden frisk, fornyet og sunn.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen