Lette rosedufter perfekt for sommervarmen

Foto: Tom Ford


Tradisjonelle rosedufter kan ofte være av den tyngre sorten, satt sammen med andre blomster, lær, eller krydder. Disse derimot er det ingenting tradisjonelt over, de er både friske, lette, og akvatiske. Her er fire rosedufter vi (Og de rundt oss!) elsker i sommervarmen.

D. S. & DURGA Rose Atlantic 50ml

Rose Atlantic ble raskt en favoritt når vi tok inn det New York baserte parfymemerket D.S. & Durga. Kreatør og musiker David Moltz bruker referanser fra eget liv og musikk når han lager duft, og med Rose Atlantic blir vi tatt med på sommerferie ved havet i New England.
Tenk frisk havbris, måker som skriker, sol, soulmusikk på ørene, og rosebusker som vaier langs strendene. Lukten av sommer rett og slett.

Toppnoter: Bergamott, kronblader, sitronolje
Hjertenoter: Lind, roseakkord, gress
Basenoter: Muscone, saltvann, hvit moseTOM FORD Rose de Amalfi Eau de Parfum

Rose D’Amalfi er inspirert av den solfylte Amalfikysten, som er et av Tom Fords yndlingssteder. Se for deg hud som er varmet opp etter en lang dag under soltrålene i hagen eller på stranden. Sensuelle og varme noter av rosèpepper, rosevannekstrakt, heliotrop og mandel skaper en intim og delikat duft som friskes opp av italiensk bergamott.Giorgio Armani Privè Les Eaux Rose Milano EDT

Rose Milano er Mr. Armanis hyllest til Milano i serien ” Privè Les eaux” som er hans serie av Eau de toilettes. Han har tolket rosen på en ny måte, med friske noter fra primofiore sitron, og den majestetiske damaskrosen, blandet med jordnoter fra patchouli og mose. En ikonisk og elegant chypreduft som vi alltid kommer tilbake til.

Toppnoter: Pære, sitron, bergamott
Hjertenoter: Rose, jasmin, liljekonvall
Basenoter: Mose, patchouliKilian Roses on Ice EdP

Som en hyllest til sin berømte konjakkfamilie laget Kilian Hennessy en egen duftfamilie, “The Liquors”. Roses on Ice er inspirert av hans kones favorittdrink “gin on the rocks with a splash of lime”
Resultatet ble akkurat så friskt og aromatisk som du ser for deg!
Agurk og einerbær skaper en akvatisk friskhet i toppnotene, centifolia rose runder den og skaper karakter, mens sandeltre og musk jorder den i bunn.

Duftnoter: Agurk, rose, einerbær, sandeltre og musk.

Kommentarer

Hei.
Hvilen roseduft har Izia?
Har Dere blomsterdufter uten rose, musk Jasmin og patcholi?

Mvh
Isia

skrevet av Isia Sevaldsen / 04.27.22 - 11:43

Hei! Min kollega har sendt deg en mail. Mvh Marthe

skrevet av Gimle Parfymeri / 05.30.22 - 08:48

Skriv melding

Abonner Til toppen