“Life by Christian” har vært på Gimle Parfymeri

Skrevet av GF. Posted in Lifestyle 

 

Eksklusive herre dufter

Sesongens eksklusive herredufter

Det kan alltid være greit å ha ulike parfymer til årstidene. Om sommeren kan det være ønskelig med en mer lettere ,og friskere duft. Nå som vinteren nærmer seg er det mer rom for dufter med en større tyngde, og krydrete toner. Vi er også nå i en tid hvor man er på mange fester og begivenheter.

I disse sammenhengene liker jeg å bruke parfymer som har litt mer karakter, og som sitter litt mer. Kjøper man parfymer med mer ”juice” (konsentrat), og av type Eu de Parfum istedenfor Eu de Toilette kan man bruke mye mindre av parfymen i tillegg til at den sitter betraktelig lenger. Det er også alltid hyggelig å finne en spesiell duft som passer perfekt til din kroppslukt, og som ikke alle andre har. Når det kommer til eksklusive dufter med høy kvalitet, er Gimle Parfymeri stedet å dra til i Oslo. Vi tok turen innom Gimle Parfymeri for å lære mer om deres spesielle herredufter.

 

 

 

Gimle Parfymeri ligger i Bygdøy Alle i Oslo, og har sin historie helt tilbake til 1939. Her vil du finne parfymer og hudpleiemerker som kun de fører i Norge. De ansatte som jobber her har en erfaring, og kompetanse som skiller seg ut ifra mange andre parfymerier. Her ønsker de også å belære sine kunder om historien og konseptet bak sine produkter. Mange av duftmerkene her er håndlagede parfymer som er drevet av anerkjente familieselskaper med lang historie. Det at en parfyme er håndlaget vil si at alt fra innhøstning av ingredienser, fremstilling av dufter til å feste merkelapper og emballasje .  Det er ekte kjærlighet og omtanke bak hvert produkt, og det er noe som blir mer og mer sjeldent i dagens samfunn.

 

Topp 5 nisje herredufter denne sesongen

CREED

Dette er et familiedrevet selskap som har gått i arv fra far til sønn siden 1760. Creed ble startet av James Henry Creed da han åpnet sin første butikk i London.  Det på denne tiden raskt populært blant aristokrater, de rike og etterhvert kongefamilien. Dronning Victoria utnevnte Creed etter kort tid som en offisiell leverandør til kongehuset. Til den dag i dag er Creed fortsatt en av de mer eksklusive duftene på markedet, som følger sin tradisjon tro fra 1760. Creed er en stor favoritt blant de rike og berømte, hvor de har til sammen produsert over 200 dufter .Alt er laget for hånd.

Creed

AQUA DI PARMA

Startet som en liten parfymefabrikk i det gamle sentrum av Parma i Italia. Aqua di Parma Colonia ble laget etter en raffinert alkymikunst, som straks ble en stor suksess. Den var en av 30 og 50 tallets aller mest populære parfymer. Den skilte seg ut fra den tids meget sterke og aggressive parfymer.

Aqua di Parma

 

BYREDO

Det er ikke så ofte idrettsstjerner starter for seg selv i kosmetikkbransjen, men det er akkurat det Ben Gorham gjorde. Gorham er en tidligere basketballspiller som er født i Stockholm. Byredo har sitt hovedkontor i Stockholm, og ble etablert 2006. Dette parfymehuset har virkelig forstått de gamle parfymekunstene, og bruker kun de beste råvarer i sine dufter.

Byredo

PROFVMVM ROMA

Profvmvm er et nok et familiedrevet firma som startet opp i 1996. Deres visjon på dufter er at det skal skape en emosjon, og en stemning hos deg. Man skal få en deja vu, hvor man kanskje forbinde den spesielle duften med gamle minner. Dette er noe Profvmvm gjøre veldig bra, og de er kjent for å ha helt unike dufter som man gjerne ikke finner likhet med i andre mer kommersielle parfymer.

Pro Fvmvm Roma

 

– See more at: http://www.lifebychristian.com/no/blogg/lifestyle/549-gimle-parfymeri#sthash.scqsqb7B.dpuf

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen