Luksuriøs serie som garanterer en god hårdag

“Haircare is the new skincare” – I alle fall når selveste Sisley Paris lager hårpleieserie. I sommerhalvåret utsettes håret for skadelige påvirkninger fra sol og saltvann, derfor er det viktig å ta litt ekstra vare på det nå. Her er produktene som løser enhver floke:


Sisley Protective Hair Fluid- Hair & Scalp Care 150ml

Sisley Protective Hair Fluid er solkrem for håret. Sprayen danner en beskyttende film som beskytter mot skadelige påvirkninger fra sol, klor og saltvann. Formelen gir også optimal beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler.

Beskyttende UV-spray til håret.


Sisley Restructuring Nourishing Balm

2020 Allure Best of Beauty Award

Er håret ditt skadet og porøst? Da burde du sjekke ut denne pre-sjampo masken som gir intens pleie og restrukturerer hårstråene slik at det virker mykere og sterkere. Fuktgivende botaniske ingredienser demper frizz og tørrhet.
Tips: Bruk den gjerne som en maske over natten for optimal effekt.

Pre-sjampo maske som styrker og reparer et tørt og frizzy hår.


Sisley The Cream 230

Bruker du varmeverktøy som hårføner eller krølltang? Da er The Cream 230 et must-have for deg! Denne kremen beskytter hårets skjellag for varme opptil 230 grader, og sørger for at det ikke tørker ut. Del opp håret opp i ulike seksjoner og fordel kremen godt i lengder og spisser. Håret vil bli blankere, mykere og lettere å gre.

Varmebeskyttende krem. Et must for alle som bruker hårføner eller andre varmeverktøy.


Sisley Revitalizing Fortifying Serum- Hair & Scalp Care

2020 GQ Grooming Award

Etter en dag på stranden er dette serumet akkurat hva du trenger. Det kjøler og lindrer en tørr og stram hodebunn som har fått mye sol. I tillegg jobber det for et sterkere og sunnere hår, minsker hårtap og bidrar til en tettere hårvekst.

Serum som beroliger hodebunnen og minsker hårtap.

Sisley Pre-Shampoo Purifying mask- Hair & Scalp Care

Denne masken elsker vi å bruke om sommeren fordi den fjerner både sand, salt, og smuss fra hodebunnen. Masken “nullstiller” håret ved å absorbere urenheter og overflødig talg slik at hodebunnen får en skikkelig rens (Som å bruke en leiremaske i ansiktet) Massèr den inn i tørr hodebunn og la den sitte i ti minutter før du skyller den ut. Avslutt med sjampo og balsam.

Leiremaske som gir hodebunnen en dyprens.


Sisley Regenerating Hair Care Mask- Hair & Scalp Care

2019 Allure Best of Beauty Award

Fuktbombe for håret som alle burde ha på badet. Med en kombinasjon av fire botaniske oljer styrker og gjenoppbygger denne masken håret fra rot til spiss.
Tips: Fordel masken i håndkletørt hår og la den sitte i 25-30 minutter.

Fuktmaske med botaniske oljer som styrker og reparerer hår og hodebunn.

Skriv melding

Abonner Til toppen