Luksuriøse, skimrende og nærende kroppsprodukter

Nå skal vi vise frem både armer og ben, og da er det fint om huden vår er silkemyk og stråler. Oljer eller kremer med litt shimmer gjør huden ekstra glødende og vakker.

Her er våre favoritt shimmer produkter.

Omorovicza Gold Shimmer Oil

Omorovicza Gold Shimmer Oil er en skimrende olje som etterlater huden myk, jevn og glødende. Diskré gullpartikler gir en forførende glød til huden og til et glansfullt hår. Den skinnende duften av ylang-ylang tilføyes for en helhetlig effekt.

Rudolph Care Aftersun Shimmer Sorbet

Aftersun Shimmer Sorbet vil fremheve din vakre sommerglød etter en varm dag i solen med et elegant streif av gullstøv.

Rudolph Care Sun Body Lotion Shimmer SPF 30

Rudolph Care Sun Body Lotion Shimmer Sorbet SPF 30 er en ny glitrende versjonen av Rudolph Suns prisvinnende Sun Body Lotion SPF 30. Vi har tilføyd et streif av gullshimmer til en av våre sommerfavoritter da vi ønsker å gi din hud optimal solbeskyttelse og samtidig gi den en vakker glød.

 

 

La Mer The Glowing Body Oil, Limited-Edition

Denne luksuriøse, skimrende og nærende oljen gir huden en ungdommelig og solkysset glød. Finnes i begrenset opplag.

 

The Organic Pharmacy Tan Accelerator

Aloevera formelen vil den gi en umiddelbar søndag kysset glød til ansiktet og kroppen, mens de aktive planteingrediensene aktiverer og øker produksjonen av melanin.

TOM FORD Soleil Blanc Shimmering Body

En glitrende kroppsolje som fanger den deilige effekten av solkysset sommerhud og frister sansene med en duft av  sensualitet fra Soleil Blancs forførende duft.

Kjøpes i butikk eller over telefon

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen