Lyst til å lære deg å legge perfekt hudsminke?

Foto: Westman Atelier

BLI MED PÅ
SIGNATURE SKIN EVENT MED WESTMAN ATELIER

Hva er Signature Skin Event?
Få en til en tid sammen med en profesjonell makeup-artist som hjelper deg å plukke ut din perfekte basemakeup, og lærer deg alle profftipsene slik at hudsminken blir perfekt hver gang.

Fra tirsdag 22. november – fredag 2. desember har du mulighet til å booke en “Signature skin” makeupveiledning hos oss. Da får du 45 minutter sammen med en av våre kunnskapsrike makeup-artister som vil lære deg sine beste knep, og hjelpe deg å plukke ut riktige Westman Atelier produkt for deg.

Gucci Westman, Westman Ateliers grunnlegger, som har mer enn 20 års erfaring som makeup artist. Hennes “signature look” er å skape en naturlig og glødende hud med produkter som også pleier huden og forbedrer den over tid.
Hun har selv hatt utfordringer med huden, og ønsket derfor å lage produkter som også kunne takle en problemhud. Resultatet er Westman Atelier, som inneholder rene, naturlige ingredienser som roer ned, pleier og beskytter huden.

Verdien på makeupveiledningen er kr 2000,- , men om du handler for denne verdien eller mer, får du veiledningen. I tillegg får du en flott gave: Nemlig øyenskyggen “Tabac”.

Høres dette interessant ut?
Ring oss i dag på tlf 22 44 61 42 og book din tid!

Gave til deg ved kjøp for 2000,- eller mer: Eye Pod i fargen “Tabac”

Kommentarer

Hei,

Har dere noe ledig time til signature skin event med Westman atelier? Forstod det slik at siste dag er imorgen?

Mvh.
Veronica

skrevet av Veronica Ramos Haavardsholm / 12.01.22 - 13:21

Hei Veronica,

Vi kan absolutt få til dette! Ring oss på 22 44 61 42 eller send en mail til gimle@parfymeri.no så finner vi en tid som passer.

Vennlig hilsen Gimle Parfymeri

skrevet av Gimle Parfymeri / 12.05.22 - 10:59

Skriv melding

Abonner Til toppen