Magisk duo fra Augustinus Bader

Med disse kroppsproduktene fra Augustinus Bader vil du virkelig kunne se en tydelig forskjell på hudens elastisitet og tekstur. En kombinasjon av oljen og kremen vil gi et fantastisk resultat, både når det gjelder en jevnere hudtone, synligheten av cellulitter, strekkmerker og pigmentering. Huden vil føles fastere og mer gjennomfuktet.


The Body Oil

The Body Oil fukter, beskytter og gir en glatt og jevn hud. Oljen inneholder en miks av plantebaserte ingredienser, vitamin E og arganolje. Gjenoppbyggende squalane reduserer synligheten av celluliter, strekkmerker og pigmentering. Oljen styrker hudbarrierens funksjon mot tap av fukt og er full av antioksidanter som beskytter huden mot ytre miljøfaktorer.


The Body Cream

“Best for Body Transformation” – The British Vogue Beauty Awards 2020

“Best Anti-Aging Body Treatment” – Harper´s Bazaar Best of the Best Beauty Awards 2019

En rik, luksuriøs krem til kroppen som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tekstur. Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir en fastere og jevnere hud. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud. Kremen vil også berolige en sensitiv og solbrent hud.

Skriv melding

Abonner Til toppen