Makeup guide: It`s time to shine!

Foto: @lamer

Finn frem glitteret, highlighteren, og eyeliner for nå er det tid for å pynte seg!

Prepp:


Før en anlednign prepper vi alltid huden litt ekstra godt med en ansiktsmaske. Denne velger vi etter behov. Omoroviczas Deep cleansing mask til den oljete huden som trenger en dyprens og oppstramming av porene. Express flower gel mask fra Sisley er redningen til tørr hud som trenger påfyll av fuktighet. Ønsker du deg en skikkelig glødende og fresh hud på et blunk anbefaler vi sheetmasken Pigm400 fra Biologique Recherche.

Biologique Recherche MASQUE PIGM 400

Base:


Uansett om du liker en veldig lett dekkende base, eller foretrekker mer dekk, så er det viktig at produktet ser naturlig og fresht ut på huden. Hos oss er La mer Luminous Lifting Cushion foundation en favoritt på vinteren fordi den er tyntflytende, men gir god dekk og gir masse fukt. Ønsker du noe fyldigere bør du sjekke ut La Prairie sin Skin Caviar Concealer Foundation som plumper huden, samtidig som den jevner hudtonen og gir et glødende, semi matt uttrykk. Sistnevnte er veldig drøy i bruk, så start forsiktig.

La Mer The Luminous Lifting Cushion Foundation SPF 20

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15

3-i-ett:


Vi har falt fullstendig for dette Limited edition settet fra Westman Atelier. Clean Glow Trio består av en kremet konturstick, blush, og highlighter som sammen utgjør det ultimate settet for å skulpturere og sette liv til ansiktet igjen. Velg mellom Trio 1, med Biscuit, Petal, og Nectar -eller Trio 2, som inneholder truffle, dou dou, og brulee. Stickene i settet er mindre enn originalene og derfor helt geniale å ha med i partyvesken.

Westman Atelier Petite Gift Set – Clean Glow Trio

Blikkfang:


Når vi er i skikkelig “pynte seg” humør så elsker vi et blikkfang i sminken. Det kan være en fargesterk leppe, en grafisk eyeliner, et glitrende innslag, eller bare en skikkelig glødende hud. Under finner du noen av våre go-to`s for litt ekstra oppmerksomhet.

Glitrende vannfast eyeliner i gull? Jatakk!

Når du ønsker den perfekte røde leppen, gå for Rouge Rosie fra La Bouche Rouge. Etui kjøpes separat.

Legg fantastiske smokey eyes med Tom Ford øyenskygge i Disco Dust.

En svart flytende eyeliner er det perfekte tilbehøret til festantrekket. Eye defining pen fra Tom Ford har to forskjellige tupper som gjør at du kan lage alt fra den smaleste til bredeste eyeliner med noen enkle strøk.

Når du ønsker en knallfarge eller glitter er Byredo Eyeshadow i Sciomancer midt i blinken.

SISLEY Ombre Eclat Liquide er en flytende øyenskygge som sitter støpt hele kvelden. Her får du skikkelig metallisk effekt, helt uten skyggedryss. We love it! Kommer i flere lekre nyanser.

I Sisleys Les Phyto-Ombres Luminous Eyeshadow finner du et hav av farger. Denne sesongen elsker vi de metalliske nyansene som “Silky french blue“, “Metallic khaki“, og “Glow silver“.

Noen ganger trenger du bare vipper så er looken på plass. Vi digger Byredos Astronomical mascara når vi ønsker masse volum og fylde.

La Bouche Rouge La Lumière Highlighter på kinnben, i amorbue, og i øyekroken er den perfekte prikken over ièn. Etui kjøpes separat.

Go nude:

Trenger du den perfekte nude leppestiften eller glossen til å avslutte looken med? Her er noen av våre absolutte favoritter nå.

Sunlit Rose fra Tom Ford er en vakker nudefarget balm med skimmer. Limited edition.

Solid ground leppestift fra Byredo gir friskhet med sin nydelige rosa og ferskentonede nyanse.

Den perfekte brune fargen finner du i La Bouche Rouge Matte Lipstick – Nude Brun. Etui kjøpes separat.

I denne lekre tuben finner du en leppestift med pleiende ingredienser og masse shine. Kommer i mange nyanser, her er 01 sheer nude.

Ønsker du skikkelig glossy uttrykk (men helt uten klissete tekstur) velg en av de fine fargene i Westman Ateliers Squeaky clean liquid lipbalm.

Usikker på hvordan du legger sminken rett? Book en makeupveiledning hos oss, så kan du lære av våre profesjonelle makeupartister. Les mer om dette her.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] -Makeup guide: It`s time to shine! […]

skrevet av Våre julegavetips 2023 - Gimle Parfymeris blogg / 12.11.23 - 15:57

[…] -Makeup guide: It`s time to shine! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen