Markerte bryn, høstens store trend

Markerte øyebryn er en av de største trendene denne sesongen.

For å få til dette  er det viktig å forme og nappe brynene

1. Legg en kajalblyant ved nesetippen og rett opp mot øyenbrynet, da ser du hvor det skal starte. Marker stedet med kajalen. Gjør det samme med det andre øyenbrynet, så får du avstanden mellom brynene dine.

2. Legg deretter blyanten på skrå fra nesen og tre fjerdedeler over øyet, dette markerer det høyeste punktet på brynet.
Dette gjør at du får store, flotte øyne. Er det høyeste punktet på øyenbrynet midt på øyet, kan faktisk øynene dine se små ut.

3. Til slutt legger du blyanten helt over øyet for å finne ut hvor øyenbrynet skal slutte.
Gjør det samme med begge brynene, og start deretter med å nappe et og et hår fra annenhvert øyenbryn med en pinsett. På denne måten slipper du å overnappe brynene og du ser med en gang om det er symmetri mellom dem.

De aller fleste av oss trenger litt farge eller litt fyll på brynene våre. Da trenger man en god øyebrynsblyant eller et øyebrynspudder.

  • Sisley Eyebrow Pencil, En presis blyant med en skånsom og likevel fast stift som korrigerer øyenbrynets kurve og gjør brynet tettere på den fineste og naturlige måte. Eyebrow pencil er både fast og glatt så den er skånsom mot den fine, sarte huden omkring brynene. Finnes i tre farger
  • Laura Mercier Eye Brow Pencil. Laura Merciers Eye Brow Pencils har mindre pigmenter som gir et naturlig mykt resultat, mens den triangulære formen gir et sikkert grep for en presis påføring. Den kremete konsistensen fester seg godt og drysser ikke. Anbefales sammen med Eye Basics, Eye Liner og Loose Setting Powder
  • Laura Mercier Brow Powder Duo. Laura Mercier´s Brow Powder Duos gir deg mulighet til å blande fargene til den tonen som passer brynene best. Kan påføres våt eller tørr for optimalt resultat, intensitet og finish for alle typer bryn. Fuktighetsresistent og long-lasting.
  • Laura Mercier Brow Definer Laura Mercier Brow Definer er en innovativ voks-/ gel-formel som dekker hvert hår i øyenbrynene, gir fornyet farge og liv. Holder hårene på plass, varer hele dagen uten å falme og gir fylde og tekstur til urolige bryn.
  • Guerlain Eyebrow Kit. Dette er bestselgeren vår og veldig enkel å bruke. Kommer med tre forskjellige nyanser og en highlighter.

Hvis ikke du vil gjøre dette selv hjelper vi deg med glede  her på gimle Parfymeri. Vi napper og former, og hjelper deg  til å finne den fargen som passer best til dine bryn. For oversikt se her

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen