MASKER SOM REDDER JULEBORDSKVELDEN

Av og til føles det som om kroppen jobber mot deg. Du har sovet nok, drukket masse vann og fuktet huden med dyre kremer – likevel våkner du med mørke poser og gusten hud. Særdeles dårlig timing på en fredag morgen med årets julebord bare er noen timer unna.

Sisley Express Flower Gel 

På bare 3 minutter vil du oppleve at masken visker ut synlige tegn på tretthet og stress. Strammer opp huden og gjenoppretter gløden. Er ideell å bruke før du skal på byen, fordi den gir et øyeblikkelig friskt og uthvilt uttrykk.

Omorovicza Gold Hydralifting Mask

Omorovicza Gold Hydralifting Mask er en roseduftende dagmaske som gir øyeblikkelig løft og langvarig fuktighet samtidig som den er avkjølende og fløyelsaktig . På smart vis visker den ut synligheten av fine linjer og rynker.

Grown Alchemist Age Reapair Gel Masque

Denne lette gele masken gir intens fukt som øker hudens elastisitet. Formulert med kjølende ingredienser som strammer opp og pleier ansiktshuden. Polysakkarid kompleks øker collagen produksjonen og reduserer forekomsten av fine linjer. Forbedrer hudens fasthet, hudfarge og utstråling.

 

Amazing Space Bio- Cell Wrap

Biocell Face Wrap er en innovativ ansiktsmaske produsert avplantestammerBioaktive stamceller fra lakrisrot og ellagicsyre fragranateple reduserer hyperpigmenteringfukter og glatter hudenBisabololog konsentrert vitamin C hemmer tyrosinase enzymet og korrigererpigmentflekker og rødlig hud.

Julisis Rose Pearl Hydra Mask

Julisis Rose Pearl Hydra Mask gjenoppretter hudens ungdommelige fylde,”sprett” og glød. Denne beroligende masken reduserer rødhet og irritasjon og synligheten av fine linjer.

Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque

En ansiktsmaske som umiddelbart strammer opp og lysner huden i løpet av noen minutter. Denne masken gjenoppretter huden så den får mer energi og styrke slik at man får en sunn og frisk overflate. Perfekt til en trøtt og sliten hud.

Giorgio Armani Beauty Supreme Recovery Balm 

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Balmer en rik anti aging krem som gir den ultimate behandlingen. Huden blir friskere og mer plumpet, og tegn på tretthet blir mindre synlig. Denne mirakel masken gir deg deilig pleie.

Skriv melding

Abonner Til toppen