Mikrodermabrasjon med diamantslip for de som ønsker en jevn hudoverflate

156487[1]

Dette er en behandling for deg som ønsker deg øyeblikkelig resultat. Den avanserte maskinen kombinerer diamantsliping med innslusing av serum tilpasset din hud. Behandlingen gir deg et umiddelbart resultat så huden din blir glatt og får en ekstra glød.

Ved mikrodermabrasjon sliper man ned hudens ytterste lag epidermis, mekanisk. Dette kan sammenlignes med å slipe en ujevn overflate med et svært fint sandpapir.

Ved å slipe bort det ytterste hudlaget, stimuleres gjenoppbyggingen av ny og frisk hud.

Diamantsliping er en skånsom metode for å friske opp huden, og til en viss grad redusere overfladiske rynker, akne, solskader, pigmentforandringer, ujevn hudtone, fine linjer og grove porer.

En diamantsliping blir utført ved at et lite munnstykke føres over huden, lik en liten støvsuger. Vakuum dannes mellom huden og munnstykket, og samtidig blåses små krystaller ut med et visst trykk. Krystallene sliper bort det ytterste hudlaget i en skånsom ”spyling”.

Etter slipingen bygger huden opp et nytt ytre hudlag, epidermis, samtidig som at kollagenproduksjonen i hudens andre lag, dermis stimuleres. Slik oppnår man fantastiske resultater.

Mikrodremabrasjon kan taes alene eller sammen med andre behandlinger.

Vi har alle fått lov til å prøve denne  behandlingen her på Gimle Parfymeri, og vi er allerede blitt helt avhengig. Dette er virkelig en behandling som har forvandlet overflaten på huden vår  uansett hva som har vært eller er problemet.

Ring oss for mer informasjon eller for en time på 22 44 61 42

 

Skriv melding

Abonner Til toppen