Møt duoen bak D.S. & Durga hos oss.

Fredag 18. august er du invitert til oss for å møte grunnleggerne bak D.S. & Durga.

David og Kavi Moltz er den inspirerende duoen bak D.S. & Durga. Ekteparet startet opp merket i 2007 i Brooklyn, New York. Kavi, som er utdannet arkitekt står for historiefortellingen. Alt fra emballasje til visuelle elementer og merkevarebygging er det hun som tegner og skaper selv. David er musiker, men nå også selvlært parfymør og kreerer selve juicene. De startet opp helt i det små med å mikse sammen parfymer til vennene sine for gøy. I dag har de en hel kolleksjon bestående av mange ulike kreative skapelser som fanger lukter fra deres minner og påfunn. Her snakker vi alt fra Italienske sommerminner til duften av regnbuen. De har også laget en stor kolleksjon av duftlys som lukter alt fra et frokostbord i skottland til “boxfresh” sneakers. Her er det mye å spennende å lukte på med andre ord!

Nå har de satt seg på flyet fra New York for å besøke Oslo og Gimle Parfymeri. Vi inviterer deg derfor til en spennende “meet & greet” i butikken fredag mellom 15:00 – 17:00 hvor du vil få muligheten til å bli bedre kjent med merket av grunnleggerne selv. Lær om parfyme, hør om deres inspirasjoner, og finn din nye signaturduft med veiledning fra parfymøren selv. Dette er en unik opplevelse som du ikke må gå glipp av!

Tid: Fredag 18. august kl 15:00 – 17:00

Sted: Gimle Parfymeri, Bygdøy allè 39

Håper vi ses!

Du kan lese mer om D.S. & Durga i dette innlegget. Og her finner du alle parfymene i vår nettbutikk.

Vi kan også anmbefale deg å sjekke ut innlegget om deres aller første Gourmand-parfyme Pistachio som tok verden med storm i vår. ELLE Norge har skrevet litt om den i denne saken.

/Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen