Møt våren med gyllenbrun, glødende og vakker hud!

Et supert produkt for å gi huden jevn farge, vakker glød og booste brunfargen er en skikkelig god self tan. Disse gir deg en fin og jevn brunfarge, uten at huden blir gul eller oransje. Husk å bruke en god kroppspeeling først, så blir resultatet mye jevnere og finere.

Rudolph Care A Hint Of Summer

A Hint of Summer er en økologisk selvbruner som gir deg en gyllen glød, og gjør det lett å oppbygge og vedlikeholde en solbrun farge i både ansikt og på kroppen – helt uten å utsette huden for solens skadelige stråler. Fremfor å lage en tradisjonell selvbruner, så er de fargegivende ingrediensene komprimert , så du kan blande dem direkte i de hudpleieproduktene du liker best å bruke.

rudolph-care-a-hint-of-summer_custom_

Omorovicza Glam Glow

Passer også for de som har en sensitiv hud. Omorovicza Glam Glow er en selvbruningskrem som gir ansikt og kropp en naturlig gylden glød, mens hint av ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden.

Omorovicza Face Glow

Omorovicza sin herlige selvbruner spesielt laget til ansiktet.

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin 

Oppnå en natulig, jevn og strålende solgyllen glød. Selvbruner til ansiktet til alle hudtyper.

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin

Selvbruneren fra Sisley gir rikelig med fukt, en jevn glød og absorberes raskt inn i huden.

The Organic Pharmacy Self Tan

En naturlig selvbruner som fukter og etterlater huden myk. Rask og naturlig farge gir en jevn og nydelig glød til huden hele året igjennom. Passer også til sensitiv hud. Kan med fordel brukes over flere dager for en mørkere farge.

self_tan

buy-knapp-blogg-2

Skriv melding

Abonner Til toppen