Møt Westman Ateliers første hudpleieprodukt.

“Your best skin activated”.

Det har vel alltid ligget i kortene at Gucci Westman skulle lage hudpleie. I over 25 år har hun sminket modeller og kjendiser til film og TV, og hele tiden har hun vært kjent for sin “signature skin”, plettfri og dewy hud som fortsatt ser naturlig ut. Selv har hun rosacea og eksem, så det å lage hudpleieprodukter er ikke noe hun tar lett på.
Gucci har teamet opp med Koreas fremste hudpleieforsker, og laget sitt drømmeserum som skulle passe alle hudtyper og aldre. Han bruker en innovativ teknologi som gjør at de aktive ingrediensene leveres hvor huden trenger de mest. Skin activator kombinerer fire forskjellige typer hyaluronsyre med en rekke andre aktive ingredienser for en plump og duggfrisk hud. Det er et lett, duftfritt gel serum som er helt nydelig under sminke. Resultatene vil du se umiddelbart og på sikt. Skin activator jobber for å:

  • Reparere og styrke hudens fuktbarriere.
  • Korrigere hudtonen, minske linjer, rynker og porer.
  • Antioksidanter beskytter mot ytre påvirkninger som skader huden.
  • Berolige rødhet og irritasjon i huden.

Med blant annet niacinamide, peptider, fermenterte alger, probiotika, antioksidanter, og fire forksjellige typer hyaluronsyre.

Westman Atelier Skin Activator 

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Super Loaded er kjempefin i kombinasjon med Westman Ateliers eget hudpleieprodukt, Skin Activator, og deres flytende foundation Vital Skincare Complexion drops. Trykk på linkene for å lære mer om […]

Skriv melding

Abonner Til toppen