Must have til sommerferien: 8 ting du må ta med deg

dum

Sommerferien nærmer seg for mange, og da er flere av oss som reiser bort. Enten til hytta, eller ut i det store utland. Uansett er det et par ting vi her på Gimle Parfymeri synes alle må ha med seg.

1. Solkrem for ansikt og kropp. Dette er jo faktisk noe av det viktigste vi kan ta med oss. Vi må beskytte huden vår mot solen. Vår favoritt solkremer er:

NMC1TF9_mk

2. Aftersun

Aftersun er viktigere enn man tror. Det både stopper koke prosessen etter en dag i solen og gjør at fargen holde seg lenger og huden blir næret.

  • La Mer The After Sun Enhancerer en luksuriøs kjølende gele som umiddelbart fukter og stopper prosessen i en solbrent hud. Den vil i tillegg til å lindre huden gi den en strålende glød, og gjøre huden myk og behagelig.
  • The Organic Pharmacy Cellular After Sun Creamer en lett, men pleiende, laget for å roe, berolige og er fuktighetsgivende mot huden. Denne spesielle formelen er beriket med: Aprikos, karite smør og Rose Hip som pleier, Aloe Vera for å berolige, nesleekstrakt for å roe, Marigold som er helbredende, Appelsin ekstrakt for å forlenge brunfargen, grønn, hvit og rød te, rik på antioksidanter som reparerer skader i huden.
  • Sisley Age-Minimizing After-Sun Care, Får den vakre brunfargen til å holde lenger. Aftersun til alle hudtyper. En lindrende og dyptfuktende aftersun til ansiktet. After-Sun Care Tan Extender er spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden like etter du har vært i solen. De reparerende, fuktgivende og gjenoppbyggende egenskaper som finnes i ekstrakt av steviablader, planteglycerin og sheasmør virker lindrende, nærende og myk gjør huden.

top after

3. Hudpleie

Det er utrolig viktig å holde på hudpleierutinene sine selv om man er på ferie. Da er det super oraktisk med reisesett

instant_calm (1)

 

4. Body scrub med olje

Vi er helt fan av kroppskrubber med olje. Det er to ting i en fantastisk krukke. Huden blir peelet, og samtidig etterlater man huden med nydelig olje som dufter vidunderlig.

gold-sugar-scrub-prod

5.  Sommerduft

Selv om man ikke skal bruke parfyme i solen, må man ha en god duft til kvelden. En sommerlig, lett, frisk og deilig duft

maison-martin-margiela-replica-beach-walk

6. Sminke

Om sommeren trenger vi ikke mye sminke, men litt må vi ha for å se litt freshe ut. Hold det enkelt, og bruk produkter som holder godt i varmen og eventuelt vann.

giorgio-arani-final

7. Hårprodukter

Beskytt håret ditt i sommer.

4254_1

 

8. Solbriller

Vi må ha med oss solbriller, og aller helst flere til forskjellig antrekk.

  • Kyme
  • Anna Karin Karlsson
  • Quay

Sol briller

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen