Nå er Biologique Recherche hudpleiebehandling tilbake!

Foto: Biologique Recherche

Vi er så stolte av å kunne tilby den ikoniske hudpleiebehandlingen fra Biologique Recherche hos oss, og det er en glede å fortelle dere at listene nå er åpnet igjen etter en lang koronapause. Vi har flere ulike behandlinger å velge mellom, de kan du lese mer om nedover i denne posten. Du kan også ringe oss, så hjelper vi deg med å finne riktig behandling for ditt behov.

Ring 22 44 61 42 for å booke din time. Ledige timer fra 15. september.


SECONDE PEU 60 minutter:

Denne behandlingen gir et umiddelbart resultat! Seconde Peu er en plumpende, løftende og fuktighetsgivende behandling med 80% hyaluronsyre i form av lotion og plastre som plasseres strategisk på linjer og rynker. Ideell for deg som er nysgjerrig på “fillers” og ønsker en synlig effekt uten.
Pris: kr 2800


SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT 60 minutter:

En reparerende og skulpturerende behandling. Huden får en jevn tone og overflaten føles fastere. Kinnben blir definert, tørrhetslinjer plumpes opp og huden får en fantastisk glød og gjennomfuktes med bidronninggelé, hyaluronsyre, silkeekstrakt og naturlige aminosyrer. De aktive ingrediensene kombineres med drenerende og skulpturerende teknikker i en unik massasje.
Pris: kr 2200


BOOSTER VIP02 45 minutter:

Denne behandlingen er som å skru på lysbryteren i ansiktet! For alle som ønsker en dyprens og umiddelbar klarhet og glød! Den innovative formuleringen og teksturen av Booster VIP02 tilbyr en mikromassasje av huden som stimulerer bindevevet og etterlater huden med et langvarig resultat.
Pris: kr 2000


REMODELING FACE © :

Treningsøkt for ansiktsmusklene. Ved lengre behandlinger bruker vi den unike Remodeling Face maskinen ved behov. Maskinen former og konturerer ansiktsmusklene med mikrostrøm.
*Denne behandlingen bookes i tillegg til annen Biologique Recherche behandling. Kan ikke bookes alene.
Pris: kr 900

Ring 22 44 61 42 for å booke din time. Ledige timer fra 15. september.

Foto: Biologique Recherche

Kommentarer

Hei. Er noe av dette å anbefale for en mann? Føler fortsatt at huden er «tilstoppet» og innpakket i sommerens kraftige UV filtre. Bruker jo cerumet til BR, men føler fortsatt at huden er litt livløs.

skrevet av Per-Øystein Berglund / 09.07.22 - 06:42

Hei Per-Øystein.
Både Biologique Recherche produkter og denne behandlingen kan vi absolutt anbefale for menn også.
Ring oss eller kom innom så får du en konsultasjon med en av våre kunnskapsrike hudpleiere.

Tlf er: 22 44 61 42.

Vennlig hilsen Marthe

skrevet av Gimle Parfymeri / 09.16.22 - 09:30

[…] Resten av behandlingene vi tilbyr med Biologique Recherche finner du her. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen