Nå er det glossy lepper, fuktig hud og naturlige bryn som gjelder

MinMote skriver om skjønnhetstrendene fra Oslo Runway

“Nå er det glossy lepper, fuktig hud og naturlige bryn som gjelder ifølge makeup-ansvarlig under den norske moteuken”

Tomas Erdis, creative director i Oslo Runway, forteller til MinMote at det naturlige regjerer trendbildet.

– Det handler om å fremheve trekk istedenfor å gjemme bort noe, sier han.

Han påpeker at det er en trend man ser ikke bare her hjemme, men også på verdensbasis.

– Generelt føler jeg sminken blir mer og mer naturlig. Den yngre generasjonen tør å være seg selv, og det gjelder å omfavne hvem man er.

 

Glossy lepper

En av trendene som utpekte seg under den norske moteuken var at leppene skulle skinne.

Kjær Weis Lip Tint Captive

En leppe farge som har en svak gyllen finish, svært diskret, men gir leppene en litt mer «glossy» overflate

 

Sisley Phyto-Lip Delight

En balsam som blir til en olje for å forbedre leppenes skjønnhet.

 

TOM FORD Ultra Shine Lip Gloss

Skjem bort leppene med fuktgivende og funklende glans som gir de mest uimotståelige lepper. Den silkemyke og kremete konsistensen glir lett over huden og holder i timevis.

 

Glødende hud

Erdis mener at huden også skal være naturlig. Foundation blir brukt kun der den trengs for å jevne ut hudtonen, og den skal gjerne være lett og gi mye fukt.

– For å få en skikkelig «dewy» hud må man preppe med masse fuktighetskrem. Man kan også bruke en primer med skimmer, og så legge en foundation i tynt lag. For å få glød trenger man ikke alltids bruke highlighter, for det gir jo kun skinn i én vinkel. Det gjelder å få glød i hele ansiktet.

 

Sisley Black Rose Skin Infusion Cream

En krem med uendelig sanselig tekstur, med en delikat og vanedannende duft, og som umiddelbart plumper opp huden og gir den en fantastisk glød.

Giorgio Armani Prima Glow-on Moisturizing Balm

Denne balmen ble formulert for å hjelpe huden med å oppnå en sunn glød gjennom maksimal hydrering som varer i 24 timer. Ved bruk av denne ansiktskremen, blir huden replumpet og reparert, og den skaper en feilfri overflate før påføring av makeup.

 

TOM FORD Illuminating Primer

Revolusjonerende universalprodukt som er en perfekt kombinasjon av hudpleie og makeup – med Tom Ford’s unike kompleks med nye hudfornyende ingredienser.

 

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator 

Oppdag hvordan du raskt får glødende hud med vår unike Glow Formula. Denne fuktighetskremen fukter huden så den blir glatt og myke mens den gir en myk, subtil ansiktsglød

 

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation

Giorgio Armani Luminous silk foundation gir deg perfekt glød og er en oljefri, fuktighetsgivende foundation med Micro-fil™teknologi. Den har en lett og silkeaktig konsistens som gir en naturlig og feilfri hud.

 

Naturlige bryn

Makeup-artisten forteller at også øyenbrynenes markerte dager er over.
– Vi brukte litt brynsgelé med børste, men vi fylte ikke ut brynene med streker. Den tiden hvor brynene skal være supermarkerte tror jeg er over, sier han men legger til at man må gjerne ta et godt lag med maskara på vippene for å få frem øynene ordentlig.
Sisley Thickening Brow Gel 
En øyebrynsgelè for naturlig, tykkere og formede bryn i et enkelt strøk.
TOM FORD Fiber Brow Gel
Definisjon og symmetri er viktig for Tom Ford-ansiktet. Den fiberfylte sammensetningen børstes på brynene. Fyller igjen tynne bryn for å skape fyldige og naturlige bryn som gir symmetri og balanse til ansiktet.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen