Nå fører vi Deborah Lippmann!

Velstelte negler er bare noen sveip unna.

Velstelte negler er et must for at vi skal føle oss vel, og ekstra stas er den når de er lakkerte i en lekker farge. Det er derfor med stor glede at vi kan presentere den fantastiske neglelakkserien Deborah Lippmann hos oss!

Deborah Lippmann selv er en amerikansk neglelakk-designer og grunnlegger av Deborah Lippmann Cosmetics. Hun har jobbet med mange kjendiser og har blitt omtalt i viktige magasiner som Vogue og InStyle. Neglelakkene hennes inneholder ikke skadelige ingredienser som formaldehyd, toluen og dibutylftalat (DBP). I stedet bruker hun ingredienser som biotin og grønn te for å styrke neglene. Fordi hun en gang drømte om å bli sanger har alle lakkene morsomme og musikkinspirerte navn.

Hennes lakker, Gel lab, er det sunne alternativet til gel-neglelakk. Ingen lamper eller spesielle verktøy er nødvendig. Gel Lab Pro Color er en prisbelønt neglelakk formula som gir blankheten og fylden til en gel-manikyr uten å skade neglene. 10 eksklusive ingredienser er brukt for å sikre optimal velvære og beskyttelse av neglene.

I tillegg til fantastisk lakk byr serien også på smarte løsninger for å fjerne lakken, for forsterking av holdbarhet, og for selve manikyren. Kom innom oss, eller sjekk ut vårt store sortiment i nettbutikken.

Her ser du et utvalg av våre favorittfarger for sommeren:

Deborah Lippmann Gel Lab – A Fine Romance

Deborah Lippmann Gel Lab – P.Y.T

Deborah Lippmann Gel Lab – Fire With Fire

Deborah Lippmann Gel Lab – Naked

Deborah Lippmann Gel Lab – Hot In Here

Deborah Lippmann Gel Lab Pro – Gel-Like Base And Top Coat Set

Deborah Lippmann Gel Lab – I Put A Spell On You

Deborah Lippmann Gel Lab – A Wink And A Smile

Deborah Lippmann Gel Lab – Galaxy Far Far Away

Skriv melding

Abonner Til toppen