Nå finner du det vakre og konseptuelle parfymemerket Régime des Fleurs hos oss.

“Our fragrance are inspired by a sense of place and experience, like a graden blossoming at the end of a long winter.” – Alia Raza, grunnlegger og parfymør.

Nå finner du det vakre og konseptuelle dufthuset Régime des Fleurs hos oss. Sterkt inspirert av kunst, historie, natur, og kultur har Regime des Fleurs raskt blitt en innflytelsesrik stemme i parfymeindustrien.

“Régime des Fleurs” betyr “blomstenes herredømme” og representerer en verden der skjønnheten i natur og kultur står i sentrum, ikke makt og politikk. Dette unike merket ble grunnlagt av Alia Raza, en visuell kunstner som fant sint sin lidenskap i parfyme, og kanaliserte sin kreativitet mot å lage unike dufter.
Pakket inn i minimalistisk emballasje, men samtidig med en hyllest til det utsmykkede og overdådige skiller de seg ut i mengden. At flakongene har fått en egen vakker kork i ulike farger er et nikk til viktigheten av å kombinere det visuelle med det olfaktive. Dette er dufter som utfordrer det etablerte, fanger oppmerksomheten og bryter med tradisjonene. 

Alia Raza skaper hver duft inspirert av eget liv og egne erfaringer. Hver duft forteller en historie som er skapt av henne, men som kan oppleves og fortolkes av deg.
Her kan du lese litt mer om hver av parfymene, og vi håper du kommer innom oss for å oppleve Régime des Fleurs!

Rock River Melody

A muddy horseride in a green forest.
Denne parfymen er etter Alias mening en herreduft som skal ta deg med på en fuktig og gjørmete ridetur i skogene til Fontainebleau i Frankrike. Og hvordan lukter det? Det lukter selvsagt grønt som møter masse trenoter. En skarp og tydelig parfyme som lener seg mot det maskuline.
Med galbanum, bergamott, eføy, green sap, patchouli, rose, narcissus, sandeltre, sedertre, amber, og musk.

LÀ BAS

“Over there” in french. If the Saint Sulpice church of the 6th Arrondissement was transported to the Upper East Side of Manhattan.
En parfyme inspirert av følelsen av at uansett hvor du er, så ønsker du deg til et annet sted. Alia pendler mellom Paris og New York og kjenner ofte på følelsen av å savne stedet hvor hun ikke befinner seg.
Med sitron, rosmarin, patchouli, bulgarsk rose, tyrkisk rose, lær, eikemose, og castoreum.

Al-Dukhan

Burning oud wood on a slab of cold marble in a North African riad.
Al-dukhan betyr “røyk” på arabisk og Alia ser for seg brennende oud som faller ned på kald hvit marmor. Hun forteller at parfymen er en hyllest til den marokkanske maleren Hassan El Glaoui – hans skildringer av kavaleri, deres eleganse og rykende våpen.
Her møtes kontrastfylte varme og kalde noter som kardemomme, svart pepper, aldehyder, oud, kvae, ambergris, og hvit musk. Liker du parfymer som heller mot det maskuline må du prøve denne unike duften.

Himitsu

Himitsu, meaning “secret” is a love letter to Kyoto.
Alia har jobbet med nesen Christopher Niquet på denne parfymen, og historien har de skapt sammen. Begge elsker Japan, og Alia ble så inspirert av bildene han malte henne av Kyoto og studentlivet der, at de endte opp med å lage Himitsu.
Med liljekonvall, heliotrop, fiol, safran, tolubalsam, og semsket skinn.

Tears

What a luxury to weep. I wanted to capture that emotion in liquid form, the romance and the sadness. 
Tårer er ikke bare triste. Tears er Alias vakre tolkning av både de vonde og gode følelsene som bringer oss til tårer. Denne følelsen skaper hun med en helt unik sammensetning av noter hvor hun blant annet bruker syrin og grønn konjakk.
Med grønn konjakk, rosa pepper, mandarin, appelsinblomst, syrin, orris, olibanum, røkelse, ambergris, musk.

Leather Petals

I first moved to New York at 16, desperate to immerse myself in the decadence and drama I’d grown up reading about. Inspired by the intersection of urban and natural, I asked, “What if flowers were made of leather?” 
Leather Petals skal lukter som en spennende kombinasjon av bitre noter, skog, giftige urter, og blomster på en base av utsøkt subtilt lær. Dekadent og krydret med en dæsj av botaniske ingredienser.
Med Malurt, galbanum, rom, osmanthus, davana, patchouli, orris, “giftige blomster”, sedertre, styrax, labdanum, lær.

Jade Vines

Unopened tropical flowers and vines, not ready to bloom, surrounded by green jungle mist.
Jadeviner tilhører de tropiske skogene i Filippinene. Plantene fascinerer Alia, men de har ingen lukt, derfor har hun prøvd å se for seg hva de kunne ha luktet, og resultatet er en grønn, treaktig, krydret floral duft.
Med yuzu blomst, ingefærvann, grønn gardenia, tuberoseknopper, lianetre, sedetre, og lær.

Little Flower

A collaboration with film and fashion icon Chloë Sevigny, Little Flower is Régime des Fleurs’ take on Sevigny’s favorite bloom,- the rose.
Chloë er en kjær venn av Alia, og en uendelig kilde til inspirasjon for henne. Alia forteller at hun har assosiert Chloë med roser så lenge hun har kjent henne, og har alltid funnet en viss romantikk i forholdet hennes til dem, hennes ultimate fascinasjon og komforten de ville gi. Det tok dem 1,5 år og 33 forskjellige versjoner å få helt riktig duft. Resultatet er den sanne essensen av Chloë: tidløs, glamorøs, så levende.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen