Westman Atelier har lansert sommerens fineste glødprodukt.

“The quickest way to get compliments on your skin” – Westman Atelier.

Foto: Westman Atelier

Westman Atelier er et luksuriøst sminke- og hudpleiemerke som ble grunnlagt av kjendis makeupartisten Gucci Westman i 2018. Produktene er av høy kvalitet, laget av rene ingredienser, designet for å fremheve ens naturlige skjønnhet. Nå har de lansert sommerens fineste glødprodukt, Liquid Super Loaded.

Liquid Super Loaded er en flytende highlighter som gir huden en nydelig glød, med en frisk og naturlig finish. Du kan bruke den alene, som en primer under foundation, eller over for å fremheve deler av ansiktet. Selve basen i produktet er transparent, derfor er dette et produkt som kan brukes i hele ansiktet uten at du blir for shiny. Flerdimensjonale perler reflekterer lyset og gir huden din ekstra glød og liv, men lar likevel din egen hud skinne igjennom.

Som alle sminkeprodukt fra Westman Atelier er også Liquid Super Loaded proppet full med gode hudpleie ingredienser. Konsentrert vitamin C jevner ut hudtonen og hudoverflaten, samt beskytter UV-stråler og mot frie radikaler. Antioksidanter fra advokadofrøolje mykgjør og beroliger huden, samt hjelper den med å gjenopprette fuktigheten. Tusbaki olje virker oppstrammende og gir masse fukt, i tillegg til å forbedre hudens tekstur.

Fargenyansene er basert på hennes 3 “Superloaded tinted highlight”;
Peau de Pêche – varm naturlig fersken, Peau de Rosé – kald rosa, og Peau de Soleil – en gylden bronsefarge. Da Gucci besøkte oss for bare en uke siden kunne hun fortelle at fargene kan kombineres. Ferskentonede Peau de Pêche fungerer ypperlig til å jevne ut hudtonen og lett dempe rødtoner i huden. Peau de Rosé har en fantastisk lysnende effekt, og Peau de Soleil, som er Guccis personlige favoritt gir en vakker solkysset glød.

Dette er etter vår mening sommerens absolutte must-have i sminkepungen! Liquid super loaded er ulikt noe annert produkt på markedet og et produkt du vil elske uansett hudtype og alder. Gled deg!


Peau de Pêche

Peau de Rosé

Peau de Soleil

Liquid Super Loaded er kjempefin i kombinasjon med Westman Ateliers eget hudpleieprodukt, Skin Activator, og deres flytende foundation Vital Skincare Complexion drops. Trykk på linkene for å lære mer om disse.

Kommentarer

[…] Har du fått med deg den flytende highlighteren Liquid Super Loaded fra Westman Atelier som ble lansert i Juli? Sjekk den ut her! […]

Skriv melding

Abonner Til toppen