Nå tilbyr vi to nye ansiktsbehandlinger med fantastiske Biologique Recherche

Behandlingene fra det Franske merket Biologique Recherche finner du kun et fåtall steder i verden. Derfor er vi ekstra stolte av å si at dette er noe vi tilbyr hos oss! Biologique Recherche har nådd kultstatus for lengst, og har med sine ikoniske produkter Lotion P50, Masque vivant, og Crème masque vernix nådd hyllene til verdens aller mest kjente skjønnhets entusiaster. Disse ansiktsbehandlingene er blant de mest resultatstyrte på markedet, og nå introduserer vi to splitter nye behandlinger på menyen;

Micro-puncture Lab, 60 minutter:
Opplev øyeblikkelig fornyelse med Micro-puncture lab! Denne intensive behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen gjennom å ta i bruk mikronåler på 0,25 cm. Disse hjelper med å motvirke tidlige aldringtegn, gir huden økt regenereing, og vil gi mer fasthet. Pris kr 2500,-
Ønsker du økt fukt, plumping effekt, og å kraftig berolige huden etter denne behandlingen kan du legge til den eksklusive Faairee masken i behandlingen. (kr 500,- i tillegg)

Toleskin, 60 minutter:
Gi huden din umiddelbar lindring med denne SOS-behandlingen som er spesielt utviklet for deg med sensitiv hud. Denne behandlingen roer ned, styrker, og reduserer følsomhet, rødhet og kløe.
Pris kr 2000,-

Vi tilbyr også disse behandlingene med Biologique Recherche:

SECONDE PEU 60 minutter:

Denne behandlingen gir et umiddelbart resultat! Seconde Peu er en plumpende, løftende og fuktighetsgivende behandling med 80% hyaluronsyre i form av lotion og plastre som plasseres strategisk på linjer og rynker. Ideell for deg som er nysgjerrig på “fillers” og ønsker en synlig effekt uten.
Pris: kr 2800,-


SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT 60 minutter:

En reparerende og skulpturerende behandling. Huden får en jevn tone og overflaten føles fastere. Kinnben blir definert, tørrhetslinjer plumpes opp og huden får en fantastisk glød og gjennomfuktes med bidronninggelé, hyaluronsyre, silkeekstrakt og naturlige aminosyrer. De aktive ingrediensene kombineres med drenerende og skulpturerende teknikker i en unik massasje.
Pris: kr 2200,-


BOOSTER VIP02 45 minutter:

Denne behandlingen er som å skru på lysbryteren i ansiktet! For alle som ønsker en dyprens og umiddelbar klarhet og glød! Den innovative formuleringen og teksturen av Booster VIP02 tilbyr en mikromassasje av huden som stimulerer bindevevet og etterlater huden med et langvarig resultat.
Pris: kr 2000,-


REMODELING FACE © :

Treningsøkt for ansiktsmusklene. Ved lengre behandlinger bruker vi den unike Remodeling Face maskinen ved behov. Maskinen former og konturerer ansiktsmusklene med mikrostrøm.
*Denne behandlingen bookes i tillegg til annen Biologique Recherche behandling. Kan ikke bookes alene.
Pris: kr 900,-

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig behandling for ditt behov. Ring oss i dag på tlf: 22 44 61 42.

/Gimle Parfymeri


Kommentarer

Hei, er det mulig og booke time på nett?

skrevet av Susanne / 06.13.23 - 20:22

Hei Susanne,
Så hyggelig at du vil booke en hudpleietime.
Vi tar dessverre ikke booking via nett. Ring oss på 22 44 61 42 eller send en mail til gimle@parfymeri.no så vil de riktige personene hjelpe deg å booke time.

Alt godt,
Marthe/Gimle Parfymeri

skrevet av Gimle Parfymeri / 06.14.23 - 08:21

[…] på en ansiktsbehandling og få en ordentlig hudanalyse av en hudterapaut. Det kan du få hos oss! I dette innlegget kan du lese mer om de ulike […]

Skriv melding

Abonner Til toppen