Ny parfymeserie hos oss. Møt ROOS & ROOS!

Vi har fått inn et spennende merke med helt unike dufter. ROOS & ROOS er et fransk parfymehus -en familiehistorie med mor og datter. Merket ble grunnlagt i 2014 og visjonen bak ROOS & ROOS er kombinasjonen av Chantals lange karriere innen parfyme og Alexandras kreative evner innen musikk.


MERKET OG GRUNNLEGGERNE

Bak ROOS & ROOS står mor og datter, Chantal og Alexandra. Chantal Roos, en legende innen parfymeverden. Hun har jobbet med markedsføringen av verdensledende designerdufter, blant annet Opium Yves Saint Laurent 1986, Jean-Paul Gaultier, Issey Miyake og Tom Ford. Alexandra Roos er sanger, gitarist og komponerer sanger innen indie rock. Sammen har de skapt parfymemerket ROOS & ROOS, med dufter inspirert av musikkens verden.

Merket består av fire kolleksjoner: The Originals, The Exclusives, The Orientals og Les Simples, alle er laget i Frankrike, med et “parisisk touch”. Hele serien finner du her.


DUFTENE

The Originals var den første kolleksjonen som ble lansert av Roos & Roos. Den består av 4 parfymer med mange ulike duftkomposisjoner -en visjon om moderne parfymekunst. Parfymene er inspirert av kunst, lyder og lukter, komponert av nydelige råmaterialer og kreasjoner.

A Capella – The OriginalsRoos & Roos A Capella Eau de Parfum

Floral grønn duft med bergamott,
roseknopper og trenoter

Roos & Roos Sympathy For The Sun Eau de Parfum 

Floral duft med bergamott, peoner og trenoterThe Exclusives gir kreativ frihet for parfymører som bruker utradisjonelle råmaterialer. Bak både parfymene og flakongene blir det gitt stor frihet til parfymørene. Kolleksjonen består av 4 parfymer. 

Nymphessence – The ExclusivesRoos & Roos Nymphessence Eau de Parfum

Floral og fruktig duft med pære,
magnolia og amber Roos & Roos Song For A Queen Eau de Parfum 

Orientalsk floral duft med blomsternoter,
vanilje og cashmere tre The Orientals er inspirert av en uforglemmelig reise i Orienten med dens mytiske og forførende dufter. I denne kolleksjonen bruker parfymørene oud wood, et fascinerende, dyrebart og mystisk råmateriale, sammen med tobakk, lær og fruktige noter. The Orientals består av 3 dufter.

Purple Leather – The OrientalsRoos & Roos Purple Leather Eau de Parfum

Frisk, orientalsk duft med bergamott, kanel,
lær og sedertreRoos & Roos Oud Vibration Eau de Parfum

Fruktig oriental duft med bringebær, rose, patchouli og sandeltreLes Simples er inspirert av Middelalderens medisinske urtehager. Disse hagene ble stelt av munker som dyrket aromatiske planter for ulike formål, spesielt til terapeutisk bruk. The Simples er en duftkolleksjon som består av 3 dufter, med naturlige ingredienser og er 100% vegansk.

Bel Absinthe – Les SimplesRoos & Roos Bel Absinthe Eau de Parfum

Aromatisk duft med absinth essens, sandeltre, musk og patchouliRoos & Roos Malamata Eau de Parfum 

Floral grønn duft med peppermynte, liljekonvall, patchouli og amber

Skriv melding

Abonner Til toppen