Ny spennende hårserie hos oss

Vi har tatt inn en ny, spennende hårserie, nemlig ILES FORMULA! Serien er skapt av den ettertraktede hårstylisten Wendy Iles, som ønsket hårprodukter som kunne gi raske resultater, på hvilket som helst hårtype, og som gav fantastiske resultater hver gang. Iles formula ble til, og det gikk ikke lang tid før frisører og stylister trykket serien til sitt hjerte. Alle produktene er fri for silikon, parabener og sulfater. Vi har selv testet produktene over flere uker og er utrolig imponert over hvor mykt og sunt håret føles. Vi gleder oss til å vise deg Iles formula!

Hva du kan forvente av å bruke Iles Formula:
-100% reparasjon av skadet hår
-75% redusert frizz
-90% reduksjon av slitte hårtupper
-25% fyldigere hår
-85% mykere hårIles Formula Haute Performance Shampoo

STEP 1.
Sjampo som renser håret på en skånsom måte, rik på antioksidanter, vitamin B5 og pantotensyre som forebygger og reparerer tørt hår og splittede hårtupper. Silkeekstrakt fra Japan etterlater håret glansfullt med volum. Sjampoen er trygg å bruke for alle hårtyper, sensitiv hodebunn og kan også brukes på barn.

Sulfatfri + Silikonfri + Parabenfri

Iles Formula Haute Performance Conditioner 

STEP 2.
Balsam som reparerer og revitaliserer tørt og skadet hår. Japansk silkeekstrakt etterlater håret fyldigere og med mer volum. Oljer fra Amazonas og 16 håndplukkede ingredienser; blant annet vitamin E og B5 vil gi et umiddelbart resultat.

Sulfatfri + Silikonfri + Parabenfri

Iles Formula Haute Performance Finishing Serum

STEP 3.
Hårserum som reparerer skadet hår og flisete hårtupper. Serumet har en lett konsistens som ikke tynger håret. Inneholder oljer, aminosyrer og vitaminer som nærer håret, og UVB filtere beskytter håret mot skadelige UV stråler. Serumet kan påføres i både vått og tørt hår.

Sulfatfri + Silikonfri + Parabenfri

Iles Formula Haute Performance Curl Revive Spray

Styling serum for all type hår. Definerer krøllete hår og motvirker frizz. Håret blir mykt og lett å gre. Sprayen beskytter mot varme, UV stråler, luftfuktighet og beskytter farget hår.

Sulfatfri + Silikonfri + Parabenfri

Iles Formula Haute Performance Hair Mask 

Hårmaske som gir dyp næring til håret, med en cocktail av tucuma smør fra Amazonas, silke fra Japan og nøtteolje fra Australia, i kombinasjon med vitamin E, panthenol og vitamin B5. For optimalt resultat, påfør masken etter Iles Formula Shampoo og før Iles Formula Conditioner.

Sulfatfri + Silikonfri + Parabenfri

Iles Formula Hair + Body Cleanse + Sponge

Rens som etterlater huden silkemyk med den allergenfrie signaturduften som består av Earl Grey Tea, blandet med bergamott.

Sulfatfri + Silikonfri + Parabenfri

Iles Formula Haute Performance Signature Collection Box

Iles Formulas DNA: Den prisvinnende Signature Shampoo + Conditioner + Finishing Serum + Conditioner Distribution Comb. Et innovativt system som gir fyldig, glansfullt og mykt hår.

Iles Formula Haute Performance Spa Pack

Lag ditt eget hjemmespa med alt du trenger for et sunt og styrket hår. Settet består av Signature Shampoo, Conditioner, Hair Mask og Conditioner Distribution Comb, alle i “full size” størrelser.


Iles Formula Hair Turban Towel

Et luksuriøst håndkle i mikrofiber som tørker håret raskt og skånsomt.

Kommentarer

[…] Les mer om Iles Formula i dette innlegget. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen