NYHET fra Westman Atelier

Foto: Westman Atelier

Squeaky Clean Liquid Lip Balm er må-ha produktet for deg som elsker leppebalsam med farge.

Gucci Westman har utviklet sommerens ultimate leppeprodukt. Squeaky Clean Liquid Lip Balm er laget med pleiende oljer som gir næring og et nydelig, glansfullt resultat. De seks vakre fargenyansene er inspirert av Gucci Westmans arbeid som make-up artist og hvilke leppefarger hun selv blander seg frem til backstage. De er superenkle å påføre og kan bygges opp fra et naturlig til et mer intenst resultat. Denne kommer til å bli en storfavoritt i sommer!

Squeaky Clean Liquid Lip Balm finnes i disse fargene:

Chou Chou er den perfekte rosanyansen til hverdagsbruk. Fargen har en kjølig undertone som jevner ut røde partier, og fremhever leppene på en myk og dus måte.

Garçonne er en vakker rosanyanse med en nøytral undertone, skapt for å fremheve din naturlige leppefarge.

Ma Puce er en varm bringebærnyanse som plumper opp leppene. En nydelig hverdagsfarge hvis du ønsker et mer markert uttrykk.

Nana er en kjølig beige med rosa undertone. Denne sensuelle fargen er inspirert av Brigitte Bardot og hennes ikoniske signaurlook med fyldige, beige lepper.

Nou Nou er en kjølig korallnyanse med et mykt og flatterende uttrykk. Inneholder et diskret, gyldent shimmer som lysner opp din naturlige leppefarge.

Pipsqueak er en varm og livlig rødnyanse. Perfekt å kombinere med solbrun hud og lett øyemakeup.

Skriv melding

Abonner Til toppen