Nyhet: IM-POSSIBLE mascara

IM-POSSIBLE fra Kjær Weis er et stort gjennombrudd innen økologiske mascaraer. Mascaraen er den første sertifiserte økologiske mascaraen som gir både volum, lengde og definerte vipper. Dette er en fantastisk mascara som er lett å legge, sitter godt og gir et utrolig flott resultat.

Mascaraen pleier vippene med bærekraftig utvunnede ingredienser fra bivoks, carnauba voks og akasie, som løfter vippene og gir et flott volum. Bringebærvann reparerer og gir fukt til vippene, mens solsikkeolje styrker vippene og hindrer de i å knekke. Marula olje, med sitt høye innhold av antioksidantene vitamin C og E, både pleier og beskytter vippene.Mascaraen kan legges i ett lag for et naturlig resultat, og om du ønsker mer volum kan den lett bygges opp uten at den klumper seg. Den unike børsten har to sider. Den buede siden av børsten gir volum, mens den flate siden jobber med lengden.

Som resten av sortimentet til Kjær Weis er også Im-Possible mascara refillbar. Flakongen er laget av 50% resirkulert plast og resirkulerbar aluminium.


Kjær Weis Im-Possible Mascara

Sertifisert økologisk mascara som gir vippene fantastisk volum og definisjon

Skriv melding

Abonner Til toppen