Nyhet: Westman Atelier julesett!

Disse er limited edition.

Med disse fortryllende settene, nøye utvalgt av Gucci Westman selv, får du garantert julestemning. I år har hun dykket ned i sine mest elskede farger, og transformert dem til nye versjoner som vil ta pusten fra deg. Dette er uten tvil de aller fineste gavene til skjønnhets entusiasten. Selv om julen fortsatt er et lite stykke unna, er det lurt å handle raskt da disse settene er tilgjengelige i et begrenset opplag.

LES ÉTOILES EDITION

Fansens favorittnyanser i ny vri for et duggfriskt og glødende utseende til kinn og lepper. Settet inneholder Westman Ateliers aller første pudderblush som har fått den vakre rosa nyansen “petal” som også er navnet på Guccis datter. Du får også den dewy highlightersticken Lit-up i den nye fargen “biscuit” som er en brunlig nyanse, og den flytende leppepomaden Squeaky clean i “Nectar”.

Westman Atelier, Les Ètoiles edition

CLEAN GLOW TRIO

Bestselgende trio med kremete kontur-, highlight- og blush-sticks i en mini størrelse som du alltid kan ha med “on the go”. Kommer i to versjoner for ulike fargevalg.

Westman Atelier, Clean Glow Trio 1
Inneholder Face Trace contour stick i “Biscuit”, Baby cheeks blush stick i “Petal”, og Lit-up highlighter stick i fargen “nectar”.

Westman Atelier, Clean glow trio 2
Inneholder Face Trace contour stick i “truffle”, Baby cheeks blush stick i “dou dou”, og Lit-up highlighter stick i brulèe.

PETITE BRUSH COLLECTION

Guccis mest essensielle verktøy for å blende sminken samlet i en boks. Din perfekte børstegarderobe! Disse kommer i en vakker limited edition rødfarge og er håndlaget av japansk eldste (og beste) kostemaker.

Westman Atelier, Petite Brush Collection

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen