Nyhetene fra Kiehl’s er kommet!!!!

Kiehls nyheter

 

Kiehls’s Smoothing Oil-Infused Shampoo og basam

Kiehl´s introduserer serien Smoothing Oil-Infused Haircare som bekjemper krusete hår, glatter ut og sørger for at håret ikke floker seg. Denne 3-trinnsserien gjør straks (etter bare én gang) håret glattere og 3 ganger mindre krusete . Håret blir blankt og mykt, med en tiltrekkende varm og treaktig duft. Denne 3-trinnsserien består av sjampo, balsam og leave-in-konsentrat som nærer håret uten å gjøre det tungt. Sjampoen inneholder ikke sulfattensider eller silikon. Balsamen er uten silikon.

Kiehl’s Smoothing Oil-Infused Leave-in Concentrate

Leave-in-konsentratet kan brukes som hjelp ved styling av vått hår og som siste finish på tørt hår.Denne 3-trinnsserien består av sjampo, balsam og leave-in-konsentrat som nærer håret uten å gjøre det tungt. Sjampoen inneholder ikke sulfattensider eller silikon. Balsamen er uten silikon.

Kiehl’s Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist

Cactus Flower & Tibetan Ginseng Hydrating Mist er en kjølende og forfriskende fuktspray som renser og fukter huden og bringer en ny glød for hver spray du tar.

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate

Kiehl’s Nightly Refining Micro-Peel Concentrate Et serum for natten som øker cellefornyelsen og gjør huden friskere, glattere og yngre. Dette nattlig mikro-peel konsentratet bidrar til å jevne grov hudtekstur og gjør huden strålende og forfrisket.

Kiehl’s Age Defender Moisturizer

Age Defender Moisturizer Firming, lifting, anti-wrinkle treatment for men

Kiehl’s Age Defender Eye Repair

Kiehl’s Age Defender Eye Repair Lifting, anti-wrinkle, dark circle reducing eye cream for men.

Kiehl’s Age Defender Power Serum

Kiehl’s Age Defender Power Serum Strengthening, visibly lifting, anti-wrinkle treatment for men.

Skriv melding

Abonner Til toppen