Nyt sommeren med disse solfavorittene!

Foto: Sisley

Vi har plukket ut 8 solfavoritter som pleier og tar vare på huden og håret gjennom sommerdagene.

Sisley Express Flower Gel

SOS-maske som gir intenst med fukt, hvor huden vil føles friskere, smidigere og fyldigere etter kun 3 minutter. Perfekt etter en lang dag på stranden hvor huden har blitt eksponert for sol og saltvann, og kan føles noe sår og tørr.

AVEDA Sun Care Protective Hair Veil

Beskytt håret med en vannfast mist. Denne danner et usynlig filter som minimerer tørrhet og skader på håret, i tillegg til å beskytte mot UVA- og UVB-stråler. Passer alle hårtyper.

Rudolph Care Sun Body Lotion SPF 30

Sun Body Lotion SPF 30 inneholder naturlige, økologiske ingredienser som fukter og pleier huden, i tillegg til å beskytte mot UVA- og UVB-stråler. Den er lett å påføre, føles ikke klissete eller fet, og blir ikke hvit. Finnes i 3 størrelser.

Sisley Sunleÿa G.E. Age minimizing global sun care SPF 50+

Denne storfavoritten gir optimal beskyttelse mot UVA- og UBV-stråler, i tillegg til å virke som et anti-ageing skjold som hindrer rynker, pigmentflekker, dehydrering og tap av fasthet. Huden etterlates myk og smidig, med en jevn og holdbar brunfarge. Finnes både i SPF 50 og 30.

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Organic Sun Stick SPF 50 er en praktisk og effektiv solstift, som inneholder økologiske og naturlige ingredienser som gir fukt og pleie. Den er enkel i bruk, blir hverken klissete eller hvit, og er ypperlig å bruke på spesielt utsatte områder som lepper, nese, ører, nakke, samt på arr.

La Mer The Body Creme

Føles huden tørr, sliten og gusten, er denne rike kropps-kremen helt nydelig. Den inneholder hyaluronsyre, omega-3 fettsyrer, vitaminer, havtang og alger, som fukter, pleier, beskytter og reparerer. Huden vil umiddelbart føles gjennomfuktet, mykere og smidig.

Omorovicza Gentle Buffing Gelee

Med denne gelérensen har Omorovicza oppnådd en perfekt balanse mellom grundig eksfoliering og en mild rens. Den fjerner urenheter, produktrester og døde hudceller, og etterlater hudoverflaten friskere, glattere og klar for neste steg i hudpleierutinen. Den er egnet til alle hudtyper, og er perfekt å bruke på morningen om sommeren for å fjerne solkremrester og annet smuss. I tillegg har den en deilig og oppfriskende sitronduft.

Supracor SpaCells Bath Mitt

Supracor sin SpaCells Bath Mitt er en skikkelig “vidunder-vott”, som både renser og eksfolierer kroppen. Den er ypperlig til å fjerne produktrester og annet smuss, samt døde hudceller, og vil gjøre huden mykere, glødende og bidra til bedre hudhelse. Ta den på og masser i sirkulær bevegelser, enten på tørr hud, eller mens du tar en dusj eller et bad.

Skriv melding

Abonner Til toppen