Nytt merke: D.S. & DURGA

Møt vårt nye parfymemerke, D.S. & DURGA.

Det Brooklyn baserte parfymemerket D.S. & Durga er skapt av ekteparet David og Kavi Moltz. De to startet smått med å lage parfymer til seg selv og venner i sin studio leilighet i Brooklyn, NY, uten formell trening. David, som tidligere jobbet som musiker, er nesen og parfymøren. Kavi, som er utdannet arkitekt står for all emballasje og design. Navnet er satt sammen av David sine initialer (D.S.) og hans kallenavn for Kavi (Durga er en hindu gudinne) Merket ble offisielt grunnlagt i 2007 og parfymene blir fortsatt håndlagt i Brooklyn.

Kavi og David Moltz


Med en enorm interesse for musikk og kunst, og en lidenskap for å reise og historiefortelling syns David det var spennende å fortelle de samme historiene han skrev sanger om gjennom lukt. Hver gang han utvikler en ny parfyme har de to et lite rituale hvor David forteller historien bak parfymen mens Kavi får lukte på den for første gang.

D.S. & DURGA tilbyr mange spennende parfymer fra de helt letteste (I don`t know what) til tyngre parfymer som Burning Barbershop med noter av grønnmynte, lime, vanilje, lavendel, røyk og rose. Til nå har flere av oss lagt vår elsk på roseduften Rose Atlantic som i tillegg til rose lukter av hav, strender, soulmusikk og gir skikkelig sommerstemning. En annen favoritt er den friske Italian Citrus som tar deg på reise til den Italienske kysten ved første spray.

Velkommen innom for å kjenne på disse spennende parfymene, her kan du virkelig finne noe helt unikt! Vi har også tatt inn D.S. & DURGA sine superfine duftlys som er perfekt til å pynte opp hjemmekontoret med. Du kan handle D.S. & DURGA her.

D. S. & DURGA Rose Atlantic 50ml

D. S. & DURGA Wild Brooklyn Lavender Candle 200g

Kommentarer

[…] kan lese mer om D.S. & Durga i dette innlegget. Og her finner du alle parfymene i vår […]

[…] av det franske uttrykket “Je ne sais quoi” har David fra det New York baserte merket D.S. & Durga laget nettopp det, en duft som du ikke helt får taket på. Det lukter utrolig godt, men man klarer […]

Skriv melding

Abonner Til toppen