OCM-Den magiske måten å rense huden på

Veldig mange tror de må ha såpe i ansiktet for å bli ren, men det trenger man ikke. Såpe eller såpelignende produkter har en tendens til å tørke ut huden, og til og med for en fet hud kan dette bli for tøft og tvert i i mot føre til at man produserer mer talg.

Oljerenser og OCM (Oil Cleansing Method) er kommet for fullt, og de fleste store hudpleieprodusentene har en oljerens i sortimentet. Vi er veldig overrasket over hvor effektivt disse renseproduktene virker, og hvor fantastisk pleiende og myk huden blir etterpå. Passer til alle hudtyper, spesielt også de med fet og uren hud. Vårt tips er å bruke en oljerens om kvelden så den virkelig får jobbet seg inn i huden, og en vanlig rens om morgen. Les artikkel her om OCM og uren hud 

Oljerens masseres godt inn i huden i hele ansiktet, og også over øynene slik at makeupen forsvinner. Taes av med varmt vann eller en varm klut.

Omorovicza Thermal Cleansing Balm, er en unik naturlig sort rens som glir lett på huden og fjerner all sminke og urenheter, uten å fjerne den naturlige fuktigheten og etterlater huden strålende, myk og silkeaktig. Passer for alle hudtyper.

OMOR-10901-large[1]

Giorgio Armani Beauty Cleansing Moisturizer, Balancing Oil-in-gel er en silkeaktig oljerens som fjerner alle urenheter og all makup, selv den vannfaste. Huden blir umiddelbar klar og ren uten å tørke ut, og vil gjenopprette sin naturlige balanse og føles nydelig.

oil[1]

The Organic Pharmacy Carrot Butter Cleanser, er en balm som smelter ved kontakt med huden. Fjerner skånsomt all makeup inkludert øyemakeup. Ringblomst og gulrot styrker huden som antioksidanter. Rosmarin er antibakterielt og lavendel roer ned huden. Fjerner skånsomt all makeup inkludert øyemakeup.

Juice Beauty Stem Cellular Cleansing Oil, en silkemyk olje som beviser at rens både kan være effektivt og skånsomt på en gang. Denne dyptrensende oljen er formulert med grapefrukt og solsikkeolje. En egenutviklet blanding av stamceller fra frukt og vitamin C, kombinert med økologiske fruktsyrer gir en optimal rens.

sc-cleansing-oil-web-photo_2[1]

Amazing Space Sweet Almond Cleanser 

Mild fuktbevarende og lindrende renselotion med søt mandelolje til den sarte hud omkring øynene og til den ultra sarte hudtype. Forebygger rynker og linjer ved å tilføre beskyttende og pleiende kjempenattlysolje (rik på gamme linoleic syre), samt E-vitamin ved ren.

Kiehl’s Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil

Kiehl´s har nå brukt sin erfaring innen ansiktsoljer til å utvikle Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, en renseolje, som gjør at det føles overflødig å rense sin hud med mer enn ett produkt. Den både fjerner smuss og makeup i ansiktet og på øynene.

La Mer The Cleansing Oil

Denne rengjøringsoljen er et avgiftende rengjøringsmiddel som inneholder unike marine oljer og forvandler seg til et luksuriøst melkefluid når vann blir tilsatt. Miracle Broth ™ infuser huden med dyrebare næringsstoffer, dynker den med fuktighet og gir den energi.

Skriv melding

Abonner Til toppen