Omorovicza har kommet til Gimle Parfymeri

 

Vi er stolte over nå å kunne være eneste forhandler av Omorovicza i Skandinavia. Denne fantastiske nye hudpleieserien fra Ungarn er helt uten parabener eller andre kjemikalier og er et kjærkomment tilskudd til oss her på Gimel Parfymeri.

Historien om Omorovicza startet for over 2000 år siden da de kurative egenskapene ved ungarns helbredende kildevann ble oppdaget og de første badene ble bygget i Budapest.

Ungarns mineralrike varme kilder har vært ettertraktet siden den gang. Her er jordskorpen tynnere, så vannet inneholder mer fordelaktige mineraler når de nærmer seg overflaten. Dette, kombinert med en uvanlig høy mengden naturlige kilder, har tjent Budapest tittelen “Den internasjonale Spa byen”

I samarbeid med et ungarsk Nobelprisvinnende dermatologisk laboratorium var Margaret og Stephen pionerer for et patentert leveringssystem, Hydro Mineral TransferenceTM. Dette konfigurerer molekylenes struktur i mineralene i det helbredende kildevannet som gjør at mineralene rekker de dypere lagene i huden.

Kom innom oss i butikken og vi guider deg gjennom Omorovicza verden av nye spennende hudpleieprodukter.

Gled dere!

 

Skriv melding

Abonner Til toppen