Ønsker du å føle deg skinnende ren uten at huden føles strippet for fukt, så er Nourishing Cleansing Oil perfekt for deg

Foto: Rudolph Care

Ønsker du en renseolje som skånsomt og effektivt fjerner smuss og sminke uten å etterlate huden tørr? Da bør du prøve Nourishing Cleansing Oil fra Rudolph Care.

Rudolph Care er et dansk merke som lager naturlige og økologiske hudpleieprodukter, som er milde, effektive og bærekraftig. Produktene er sertifisert av Svanemerket, COSMOS og AllergyCertified, som betyr at de oppfyller de høyeste standardene i forhold til kvalitet og miljøansvar.

Deres nyeste produkt Nourishing Cleansing Oil er en oljebasert sminkefjerner og renseprodukt som både renser og fjerner sminke og smuss, uten å etterlate huden tørr. Den inneholder økologiske oljer acai, linfrø, solsikke og sesam, og er helt uten parfyme. Rensen vil skånsomt rense huden fri for sminke og smuss, samtidig som at den hjelper huden med å holde på fuktigheten. Den er spesielt godt egnet for sensitiv og tørr hud, men er også nydelig som sminkefjerner for alle hudtilstander og hudtyper.

Så ønsker du å føle deg skinnende ren uten at huden føles strippet for fukt, så er denne renseoljen perfekt for deg.

Rudolph Care Nourishing Cleansing Oil

Oppdag flere av Rudolph Care sine produkter her.

Foto: Rudolph Care

Kommentarer

[…] Rudolph Care Nourishing Cleansing Oil En oljerens og sminkefjerner i ett. Den milde oljen fjerner effektivt makeup og urenheter, samtidig som den hjelper huden med å holde på sin naturlige fuktighet. Den er spesielt egnet for sensitiv eller tørr hud, men kan brukes av alle som ønsker en skånsom rens. Mer om den her. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen