Oppdag Omorovicza´s nye velværeprodukter!

Omorovicza har lansert to nye velværeprodukter som hyller Budapest sin unike badekultur. Møt Budapest Bath salt og Budapest Bath oil.

Budapest er kjent for sine termiske bad, rike på naturlige helbredende mineraler. Med Omorovicza kan du bringe litt av den samme luksusen til badet hjemme. Produktene kan både brukes hver for seg, eller sammen for maksimal effekt.

Omorovicza Budapest Bath Salt

Sett på kranen, la badekaret fylle seg opp, strø litt av Budapest Bath Salts i vannet og synk nedi. Dette saltet inneholder en blanding av ungarske salter som renser og beroliger, og lindrer inflammasjon og muskelspenninger. I tillegg inneholder det deres patenterte Healing Concentrate, samt en blanding av aromatiske essensielle oljer som balanserer både kropp og sinn og gjør huden myk og smidig. Det er som en lugn og god klem, hvor du kjenner at skuldrene senkes og kroppen og hodet får en pause fra ellers så travel hverdag. Perfekt avkopling etter en lang arbeidsdag før middagstid, eller på kvelden før legging med en god lydbok på øret. Mangler du et badekar kan saltet også brukes som en skrubb før et bad eller en dusj.

Omorovicza Budapest Bath Oil

Smør inn kroppen med Budapest Bath Oil før en dusj eller et bad, eller hell det oppi badekaret sammen med eller uten badesaltet. Denne silkemyke oljen inneholder en aromatisk blanding av essensielle oljer fra rosmarin, salvie og kamille, som roer ned og balanserer kropp og sinn, samt virker lindrende på inflammasjon og muskelspenninger. I tillegg inneholder den deres Healing Concentrate, samt nærende jojobaolje som mykgjør og fukter huden. Da den også kan brukes i dusjen er den helt nylig for deg som ønsker å gi kropp og sjel litt ekstra pleie men mangler et badekar å synke ned i.

Kommentarer

[…] du å bli bedre kjent med Omorovicza? Da kan vi anbefale en av disse innleggene: -Oppdag Omoroviczas nye velværeprodukter -Slik gikk det da våre kunder fikk teste Omoroviczas nye serum mot pigment. -Omorovicza utvider den […]

Skriv melding

Abonner Til toppen